Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím.

Rád bych požádal někoho o pomoc jak zprovoznit Move&Fun u Citigo Monte Carlo 12/2016 s tímto autorádiem. Po propojení kabelem 1S0 035 935 autorádio pouze vypne zvuk a  na displeji se objeví symbol sluchátka. Na kabelu jsou dva bílé konektory pro anténu, ale autorádio má pouze bílý dvou kontakt, ale do něj to nejde připojit.

Prosím poraďte.

IMG_20210227_105721.jpg

Ahoj, na tomto rádiu Move&Fun nezprovozníš, Move&Fun je určeno pouze pro radia Funky. V případě tohoto novějšího Blues rádia, měníme rádio za Swing, a dodáváme držák telefonu s aplikací :)

• Autor
V 27. 2. 2021 na 16:22, Lappi.w napsal:

Tak to mě štve, že to nejde. A se Swingem mám jaké možnosti. Tam by navigace Garmin šla připojit nebo ne. Nebo rádio Swing funguje jen přes bluetooth s telefonem a na HF musím ještě přidělat mikrofon?

Díky Lappi

Přesně jak píšeš, u Swingu to funguje čistě přes mobilní Appku a musíš dotáhnou mikrofon pro HF a s tím je spojená i výměna stropní lampičky (za předpokladu že se vydáš cestou originálu)
Ale máš aspoň štěstí v tom že máš tu možnost přejít na Swing :) Auta starší než 08/2016 tu možnost nemají :)

• Autor

Tak radost z toho moc nemám. Už jsem koupil Garmin, ale Swing si také koupím. Hold Garmin půjde do světa a ten kabelový svazek na propojení také. Bohužel jsem nikde na netu nenašel použity kabel s USB konektorem do horní části palubní desky a nový za 3 tisíce fakt nechci. Nevíš na kolik mě vyjde stropní lampička a original mic, abych si udělal představu jak hodně musím ještě finančně vykrvácet.

Díky lappi

• Autor

A ještě se zeptám. Jaký je rozdíl mezi autorádiem Swing a Swing plus.

Děkuji lappi

Cenově instaluju komplet sadu Swingu za cirka 7000kč. (včetně lampičky, mikrofonu, instalace atp..)
Sadu držáku na telefon pak za cirka 3000kč včetně onoho držáku. (+ frézování díry, nabíječka atp.)

Swing+ se do NSF aut (naši prcci) nikdy nedával. Pouze klasickej Swing a Swing s DABem :)

• 2 týdny později...
  • Autor

Zdravím. Nakonec jsem instaloval Swing a navigaci Move&Fun jsem poslal do světa. Sice mám teď v Citigo radio ze Seat Mii, ale funguje i s Drive Mii. Radio hlásilo: Ochrana komponent aktivni. Odblokování  mi dělali  ve Škodovce  Auto Ul a řekli si za to 800,-. Nechtěli po mě ani VIN a ani kupní smlouvu, divný. V autorizovaném servis Seat Louda  v Teplicich mi řekl, že odblokovat radio neumí.

Zeptám se asi hloupě. Šlo by z autorádia pro Seat vymazat Drive Mii a nahrát  Škoda Move&Fun i s logem Škoda?

Děkuji  za odpověď. 

20210316_154301.jpg

20210316_154247.jpg

Mě na VW radiu (kvůli kameře) škodovácká appka normálně funguje, takže by neměl být problém ani u seatu :)

• 4 měsíce později...

Ahoj chtěl bych se jen zeptat mam též radio blues a na palubce přípravu na držák. K čemu to tedy je, když tam navigace nefunguje a aplikace také ne.  

@ZdrubAhoj, k ničemu. Buď je auto po nehodě, a je vyměněná palubní deska. Nebo si držák někdo dodělal. :)

Jo máš pravdu auto je po bouračce

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.