Přejít na obsah

Lappi.w

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

472 zobrazení profilu

Oznámení Lappi.w

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj. Tak vzhled určitě ano, ale také ta spolehlivost. Každý rok se hrabat do brzd a čistit je , proč. Já měl Fabii 1,4tdi a zadní kotoučová brzda bez problémů. Za to dvojková Octavie 2,0 TDI katastrofa. Bylo jedno,který servis na tom dělal, pořad byl problém. Myslím si že to bude lepší mít kotouče i vzadu, aspoň s tím nebude každý rok práce. Viděl jsem na netu i díly ale zajímalo mě jestli to už někdo předělával.
  2. Zdravím. Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s předělánim zadnich bubnových brzd na brzdy kotoučové u Citigo. Děkuji
  3. Zdravím. Nakonec jsem instaloval Swing a navigaci Move&Fun jsem poslal do světa. Sice mám teď v Citigo radio ze Seat Mii, ale funguje i s Drive Mii. Radio hlásilo: Ochrana komponent aktivni. Odblokování mi dělali ve Škodovce Auto Ul a řekli si za to 800,-. Nechtěli po mě ani VIN a ani kupní smlouvu, divný. V autorizovaném servis Seat Louda v Teplicich mi řekl, že odblokovat radio neumí. Zeptám se asi hloupě. Šlo by z autorádia pro Seat vymazat Drive Mii a nahrát Škoda Move&Fun i s logem Škoda? Děkuji za odpověď.
  4. A ještě se zeptám. Jaký je rozdíl mezi autorádiem Swing a Swing plus. Děkuji lappi
  5. Tak radost z toho moc nemám. Už jsem koupil Garmin, ale Swing si také koupím. Hold Garmin půjde do světa a ten kabelový svazek na propojení také. Bohužel jsem nikde na netu nenašel použity kabel s USB konektorem do horní části palubní desky a nový za 3 tisíce fakt nechci. Nevíš na kolik mě vyjde stropní lampička a original mic, abych si udělal představu jak hodně musím ještě finančně vykrvácet. Díky lappi
  6. Zdravím. Rád bych požádal někoho o pomoc jak zprovoznit Move&Fun u Citigo Monte Carlo 12/2016 s tímto autorádiem. Po propojení kabelem 1S0 035 935 autorádio pouze vypne zvuk a na displeji se objeví symbol sluchátka. Na kabelu jsou dva bílé konektory pro anténu, ale autorádio má pouze bílý dvou kontakt, ale do něj to nejde připojit. Prosím poraďte.
×
×
  • Vytvořit nový...