Publikováno Březen 4, 20214 r Ahoj, mohu vás poprosit o radu jak vyměnit masku+rámeček na SIII? Chtěl jsem se do toho pustit, ale nevyšlo to. Musí dolu celý nárazník, nebo to jde i bez jeho demontáže? Děkuji.
Březen 26, 20214 r Autor Ahoj Wagrant, koukal jsem pod kapotu a i tak bys potreboval naraznik dolu. Mam 2.0tdi 110kw a je tam takovej dekl, pod kterej se nedostanes, ale nechapu to. Na YT je video jak to meni nejakej polak a ten tam ten dekl nema a vycvakne to jenom rukou
Duben 9, 20214 r Pozeral som jeden tuningových diel (predný rámček) a predajca píše jednoduchá demontaž montáž bez nejakého dávanie dolu nárazníka tak teraz neviem
Duben 11, 20214 r Ak Vam mozem poradit, Vymenit ramcek bez zhodenia naraznika je tak nestastny ze radsej obetujem tych par srobov navyse ako prasknut ramcek alebo mriezku a bojovat s tym dlhsie ako montaz/demontaz naraznika.
Červen 10, 20214 r Ahoj, demontovat mřížku jde i bez sundání nárazníku. Rámeček jde demontovat jen společně s mřížkou a pak teprve oddělit. Je tam celkem 7 šroubů co drží ten horní kryt a pak 4 šrouby, které drží mřížku po stranách. Dole už je jen nacvaknutá. Podařilo se mi ji sundat i nandat. Nejhorší je horní šroub ve středu mřížky.
Prosinec 28, 20213 r Čaute, také se chystám vyměnit přední masku a teďka nevím jakou si pořídit mám L&k a chrom a chci to dat do celé black jestli sportline nebo plástve.u těch plastvi nejsem si tak jistý, protože přes celou masku proudí vzduch a nevim jestli by to i zimě nedělalo neplechu…
Leden 19, 20223 r Mam kdyz tak na prodej fungl novy cerny leskly ramecek + masku "plastve". Nakonec zustavam u chromu.
Leden 19, 20223 r před 1 minutou, Deliberator napsal: Mam kdyz tak na prodej fungl novy cerny leskly ramecek + masku "plastve". Nakonec zustavam u chromu. Cena?
Leden 19, 20223 r @Leonekkk plastve jsem mel na O3 6 let, absolutne bez problemu jak kvalitou produktu, tak chlazenim motoru. I v zime i v lete. cenu jsem ti psal do zpravy.
Únor 9, 20223 r Chci se zeptat chtěl jsem dát plástve na SIII FL ale mám Area view řešil už někdo jak přendat kameru?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.