Daniel Dostál Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Dobrý den, měl bych prosbu... Zakoupil jsem si octavii II r.v. 08 vyměnil jsem original radio za 2 din ( isudar mns710) cca po 2 dnech vybitá baterie, na foru jsem dohledal, ze musím vyměnit gateway za novější verzi nyní mám 1Ko 907 530 Q, ale nedohledal jsem za jakou, děkuji za jakoukoli radu danieldostal@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 nebo rozpojit kabel https://isudar-cz-sk.webnode.cz/vybiji-se-mi-baterie/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 (editace) Ahoj . Gtw menit nemusis , je jiz novejsi to pismenko na konci to resi , ale dulezita vec je ta za na svazku je konektor kterej ma oranzovej a cervenej kabel , ten se musi rozpojit . Dalsi vec , kdyz otevres dvere , ukaze se ti na panelu radia auticko ktery ma otevreny dvere ??? Pokud ne je treba nastvit v menu pod heslem jiny druh komunikace z tou krabickou co je na svazku . Tohle over a a pak dej vedet pres SZ. Editováno: 8. Březen 2021, autor: Tomdlouhan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 (editace) Kluci jelikož se mi zdál na mém rádiu slabý jas displeje tak jsem šel do nastavení a pokoušel jsem se provést změnu, ale po vypnutí rádia a znovu zapnutí je to ještě horší, provedl jsem reset a výsledek je hodně špatný i na plný jas, můžete mi prosím někdo poradit nebo ofotit nastavení jasu u vašeho Isudaru MNS 710 ..................................................................................................................................................................................................................................... Takže nastavení Displeje lze provádět přes ARM, ale vždy je nutné po změně hodnot zmáčknout resetovací tlačítko, samotné vytažení klíčku ze zapalování nestačí 😁 Editováno: 10. Červenec 2021, autor: Radas1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardik7145 Vloženo 16. Května Sdílet Vloženo 16. Května Dobrý den. Do OCT II jsem si nechal zabudovat rádio ISUDAR mns 872. Mám jen jediný problém, že při příchozím tel. hovoru já slyším volajícího v pohodě, ale on mě ne. Mám iphon. Poradíte mi někdo? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.