TOMUS Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 (editace) Ahoj. V dnesni dobe spousta aut ma Start - stop (s-s). Pro s-s jsou montovane baterky EFB, EFB+ mozno i AGM. Pri vymene barteky za novou nebo po nabijeni je nutne kodovani baterky . Nabijeni baterky beru jako sundani baterky a nabijeni ve sklepe, byte. Pouzivam OBDeleven tak kodovani je pro teto diagnostiku. Mozna tuto kodovani vyuzit i na vcds. Kodovani baterky - adaptace nove baterky Gateway 19 Adaptace Adaptace baterie Treba nastavit vsechne polozky -> kapacita, technologie baterie, seriovy numer atd. Video Editováno: 15. Březen 2021, autor: TOMUS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOJE_JMÉNO Vloženo 24. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2021 Pokud provedu výměnu baterie za shodný typ, je taky potřeba kódovat? Odpojení baterie bez přemostění 12V je možné? Nic se nezablokuje ? (radio a pod.) Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 24. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2021 Jestli máš to slavné inteligentní nedobíjení-rekuperaci tak ano. Zadáním nového seriového čísla se jednotka dobijeni nastaví na nový režim. Je to něco jako adaptace škrtící klapky po čištění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOJE_JMÉNO Vloženo 24. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2021 Hmmm. Tak to jsem zrovna slyšet nechtěl. Tak to budu muset někoho sehnat. Děkuji moc za upřesnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 24. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2021 Tak ono to není bezpodmínečně nutné, ale je to asi dobré to udělat. Jaký rozdíl v životnosti nového aku s resetováným nastavením,nebo původním stejně asi nepoznáš.Co vše se tam změní ví jen ten kdo ten systém naprogramoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.