Maiky27 Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 (editace) Zdravím, dnes som pri voľnobehu započul tento zvuk s pod motorovej časti. Neviete prosím, čo to môže spôsobovať? Automat DSG 6 Ďakujem za všetky rady. https://youtu.be/BIMFEqnm0v0 Editováno: 23. Březen 2021, autor: Maiky27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 Skús počúvať zvuk so zapnutou a vypnutou klímou či tam nebude rozdiel ak ano tak pravdepodobne to bude klimakompresor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martind_ Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 jj tipl bych klimakompresor ..a pokud ho budeš měnit, výměn preventivně i řemen k alternátoru..akorát kamaráde výměna toho všeho se slevou v autorizáku 27K :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Ja som menil ten kompresor pretože mal v zlom stave spojku a celé ma to vyšlo 450€ aj spolu s kompresorom. Na niektorých kompresoroch sa dá vymeniť aj spojka samostatne. Najskôr by som skutočne odsledoval či je to tým. Či to nieje len niektorá kladka. PS: Tam kde som si to dával vymeniť mi hovoril, že v O3 sú celkom lacné kompresory niektorý model sa dá kúpiť aj do 200€. (asi preto lebo sa to pokazí dosť rýchlo :D ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maiky27 Vloženo 26. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Ahojte, ďakujem za všetky rady. Budúci týždeň mi budú meniť komplet rozvody aj s vodnou pumpou, tak dúfam že to nebude klímakompresor. Čo si myslíte o sade rozvodov CONTITECH CT1168WP1 - Vodné čerpadlo + sada ozubeného remeňa, budú dobré? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 Vacsina odporuca sadu kladky INA a remene contitech tusim. Vodna pumpa bugati. Pozrel by som sa na skoda-diely.sk maju tam od viacerych vyrobcov tie sady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajtaš Vloženo 23. Duben 2021 Sdílet Vloženo 23. Duben 2021 (editace) Čaute, Podarilo sa už vyriešiť tento problém? Pretože mám podobný zvuk, len u mňa to ide z okolia niekde pri vstrekoch, a či je to ich normálny zvuk, netuším..Taktiež mám 2.0tdi DSG Editováno: 23. Duben 2021, autor: Pajtaš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.