Maiky27 Vloženo 23. Březen 2021 Vloženo 23. Březen 2021 (editace) Zdravím, dnes som pri voľnobehu započul tento zvuk s pod motorovej časti. Neviete prosím, čo to môže spôsobovať? Automat DSG 6 Ďakujem za všetky rady. https://youtu.be/BIMFEqnm0v0 Editováno: 23. Březen 2021, autor: Maiky27 Citovat
marfan Vloženo 24. Březen 2021 Vloženo 24. Březen 2021 Skús počúvať zvuk so zapnutou a vypnutou klímou či tam nebude rozdiel ak ano tak pravdepodobne to bude klimakompresor. Citovat
martind_ Vloženo 25. Březen 2021 Vloženo 25. Březen 2021 jj tipl bych klimakompresor ..a pokud ho budeš měnit, výměn preventivně i řemen k alternátoru..akorát kamaráde výměna toho všeho se slevou v autorizáku 27K :D Citovat
marfan Vloženo 26. Březen 2021 Vloženo 26. Březen 2021 Ja som menil ten kompresor pretože mal v zlom stave spojku a celé ma to vyšlo 450€ aj spolu s kompresorom. Na niektorých kompresoroch sa dá vymeniť aj spojka samostatne. Najskôr by som skutočne odsledoval či je to tým. Či to nieje len niektorá kladka. PS: Tam kde som si to dával vymeniť mi hovoril, že v O3 sú celkom lacné kompresory niektorý model sa dá kúpiť aj do 200€. (asi preto lebo sa to pokazí dosť rýchlo :D ) 1 Citovat
Maiky27 Vloženo 26. Březen 2021 Autor Vloženo 26. Březen 2021 Ahojte, ďakujem za všetky rady. Budúci týždeň mi budú meniť komplet rozvody aj s vodnou pumpou, tak dúfam že to nebude klímakompresor. Čo si myslíte o sade rozvodov CONTITECH CT1168WP1 - Vodné čerpadlo + sada ozubeného remeňa, budú dobré? Citovat
marfan Vloženo 27. Březen 2021 Vloženo 27. Březen 2021 Vacsina odporuca sadu kladky INA a remene contitech tusim. Vodna pumpa bugati. Pozrel by som sa na skoda-diely.sk maju tam od viacerych vyrobcov tie sady. Citovat
Pajtaš Vloženo 23. Duben 2021 Vloženo 23. Duben 2021 (editace) Čaute, Podarilo sa už vyriešiť tento problém? Pretože mám podobný zvuk, len u mňa to ide z okolia niekde pri vstrekoch, a či je to ich normálny zvuk, netuším..Taktiež mám 2.0tdi DSG Editováno: 23. Duben 2021, autor: Pajtaš Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.