Září 6, 20231 r Tien priestor je tam aj tak v opierke maly,nevojde tam nuc okrem drobnosti,tak neviem,co by ste tam chceli skladovat....v tej vysunutej polohe s tym nastabcom je ta opierka v ovela lepsej a prirodzenejsej pozicii,takzra za 6,90 to ucel fakt plni....za mna super,aj ked mam podozrenie,ze to skopcili od @Akrubek
Září 6, 20231 r Vsak je to maxi odkladaci priestor. V nazve to ma maxi 🤣 len skoda ze bezna velkost predchodcu bez oznacenia maxi bola 2x vacsia. Tak zase ak nastavis vysku dobre, ta po okrajoch je super a da sa aj vrch po nej posuvat. Za mna max spokojnost
Září 13, 20231 r dokonale riesenie to nie je ale tie nechutnosti z 3D tlaciarne s tym hadam nejdeme porovnavat. teraz akurat jeden typek bud na scale alebo kamiq na FB prisiel s novym dizajnom ktory stoji za to. vsetky tie predchadzajuce verzie co to ludia prakticky tlacili z toho jedneho webu bola ohavnost sak sa to opieralo len v predu a potom ta skosena cast tam nedava ziadny zmysel pretoze sa vobec nedotykala/nelicovala s tou opierkou-to musel fakt daky chuj nadizajnovat
Září 14, 20231 r A videl si to z 3d tlačiarne, resp. mal v ruke? Či ti mam vyfotiť aj s tým ako to tam mam v aute nainštalovane? Daleko to vyzerá lepšie a je i praktickejšie ako to čo používa SA. Nie všetko čo sa blyšti nejakým brandom ci autorizovaným výrobcom je zlato. Mam presne to čo tu dal Kubo na prvej strane. A ešte jedna vec. Dá sa ten výrobok od SA vybrať v rozličných výškach, či nastaviť výškovo? Tie 3D sú dostupné v databáze na nete s rozličnými výškami. Ak sa dobre pamätám, odstupňované po 0,5cm. Kolegovi som len zadal výšku aká mi vyhovuje a druhý deň som to mal na mieru. Farbu si môžeš vybrať taktiež. Upraveno Září 14, 20231 r od csabac
Září 16, 20231 r V 14. 9. 2023 na 7:43, csabac napsal: Dá sa ten výrobok od SA vybrať v rozličných výškach, či nastaviť výškovo? Maji jen jeden rozmer. Takovy, ktery vyskove vyrovna stredovou loketku s loketni operkou ve dverich. Logicke.
Září 18, 20231 r Takže si môžeš kúpiť navýšenie fixnej opierky Výškovo, či ti to vyhovuje, alebo nie to je hop či trop. Pri tej tlači je aspoň voľba "vyhovujúcej" výšky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.