Listopad 10, 200618 r nepravidelnejsi chod motora, zhorsene tahanie motora. ale bude to urcite tesnenie alebo rozvody. bud to fuci pod hlavou a straca sa tlak alebo casovanie ventilov je zle cize ti v nespravnu dobu vstrekuje a otvara ventily.
Listopad 10, 200618 r nepravidelný volnoběh, škubání, nejde do vysokých otáček, nedrží volnoběh, voda v oleji, ztrácí se chladící kapalina atd...je toho spousta
Listopad 10, 200618 r nepravidelný volnoběh, škubání, nejde do vysokých otáček, nedrží volnoběh, voda v oleji, ztrácí se chladící kapalina atd...je toho spousta proste vidis ze motor nie je vo svojej kozi
Listopad 10, 200618 r Jak poznám že mám malý tlak ve válcích? prejavuje sa ti to tut uz spominanymi zavadami. ked prides do servisu tak ti premeraju tlaky a hned sa vie
Listopad 10, 200618 r a kolik to stoji udelaj to napočkání? neviem zalezi od servisu. skus sa toho spytat OloZX6R mal by ti vediet povedat kolko to stoji a kolko to trva.
Listopad 10, 200618 r a kolik to stoji udelaj to napočkání? skontroluju ti to sposobom ze odpoja celu zapalovaciu listu , vyberu sviecky, vyradia sa s funkcie vstrekovace a starterom sa toci ( cize tlakuje motor)
Listopad 13, 200618 r Chcel by som sa opytat co je pricinou znizenych tlakov vo valcoch? Hele mel sem ten samej problem,ale snížený tlak sem měl pouze na dvou válcích a byli to špatný hydroštely-nedovíraly vetyly.pokud máš snížený tlaky ve všech válcích tak bych typoval to těsnění.
Listopad 13, 200618 r Chcel by som sa opytat co je pricinou znizenych tlakov vo valcoch? Hele mel sem ten samej problem,ale snížený tlak sem měl pouze na dvou válcích a byli to špatný hydroštely-nedovíraly vetyly.pokud máš snížený tlaky ve všech válcích tak bych typoval to těsnění. To těsnění může způsobit malý tlaky klidně jen v jednom válci, záleží, kde přesně se rozpadlo (zrezlo).. .jinak zjištění stavu tak 2 hodinky práce, což vychází tak do 1500,- samozřejmě když si zákazník nechá závadu odtranit, tak je to v ceně opravy..
Listopad 13, 200618 r Chcel by som sa opytat co je pricinou znizenych tlakov vo valcoch? Hele mel sem ten samej problem,ale snížený tlak sem měl pouze na dvou válcích a byli to špatný hydroštely-nedovíraly vetyly.pokud máš snížený tlaky ve všech válcích tak bych typoval to těsnění. To těsnění může způsobit malý tlaky klidně jen v jednom válci, záleží, kde přesně se rozpadlo (zrezlo).. .jinak zjištění stavu tak 2 hodinky práce, což vychází tak do 1500,- samozřejmě když si zákazník nechá závadu odtranit, tak je to v ceně opravy.. meranie tlakov trva dve hodiny ? co na tom tolko trva ?
Listopad 13, 200618 r meranie tlakov trva dve hodiny ? co na tom tolko trva ? Jsou určený časový normy, sundání krytu motoru, demontáž zap. lišty (cívek), svíček, samotný měření a zpětná montáž, ,,asi to tak vyjde, ,,samozřejmě to lze stihnout rychlejc, ale norma je daná..
Listopad 13, 200618 r meranie tlakov trva dve hodiny ? co na tom tolko trva ? Jsou určený časový normy, sundání krytu motoru, demontáž zap. lišty (cívek), svíček, samotný měření a zpětná montáž, ,,asi to tak vyjde, ,,samozřejmě to lze stihnout rychlejc, ale norma je daná.. to su dobre normy a preto to nema hodnotu 1500 korun zaujimalo by ma kolko stanovuje norma na zhodenie plastoveho krytu motora ? za 1 minutu je zhodeny aj s otvorenim kapoty a este sa v nose stihnem posparat
Listopad 13, 200618 r Mně měřili tlaky a ještě se v tom šťourali VASem a měli to tak za 20 minut komplet, ale na záruku. Druhá věc je, že nic nenašli, ale o tom jsem tu už kdysi psal. Upraveno Listopad 13, 200618 r od rkonf
Listopad 13, 200618 r Mně měřili tlaky a ještě se v tom šťourali VASem a měli to tak za 20 minut komplet, ale na záruku. Druhá věc je, že nic nenašli, ale o tom jsem tu už kdysi psal. presne tak to je normalny cas za aky sa to da spravit. jasne 2 hodiny v skodovke to by som nesmel vidiet ake tam maju tempo, to aj studenti su ako rychlik s pracovnym nasadenim mechanika by mi stacilo prist do prace o 13:30 a o 15:30 otvaram dvere bytu
Listopad 13, 200618 r Jenže fór je právě v tom, že to dělají opravdu 15-20 minut, ale účtují 2 hodiny
Listopad 13, 200618 r Chcel by som sa opytat co je pricinou znizenych tlakov vo valcoch? Hele mel sem ten samej problem,ale snížený tlak sem měl pouze na dvou válcích a byli to špatný hydroštely-nedovíraly vetyly.pokud máš snížený tlaky ve všech válcích tak bych typoval to těsnění. Ja bych byl taky pro ty Hydrostely oni docela odchazeji, chtelo by natlakovat válec a poslechnout kudy to utika
Listopad 14, 200618 r Normohodiny jsou nutna vec, ochranuji zakazniky. Jina vec je, ze jen v krkolomnych pripadech, kdy neco nejde tak, jak ma. Jezdim na rocni prohlidku. Byl jsem dvakrat, po 15 a 30 tis. km. Vzdy se me snazi nekam odvezt, zabavit, abych nemusel ty 2 az 2.5 hodiny cekat. Odmitam, zustavam s autem na dilne. Za 50 minut hotovo sakum prdum, uctuji 1hodinu. Kolega se nechal hodit do mesta a pak zpet, a hledme, stejna prohlidka trvala 2,5 hodiny. Zajimave...
Listopad 14, 200618 r Jenže fór je právě v tom, že to dělají opravdu 15-20 minut, ale účtují 2 hodiny a vies naco potrebuje tie 2 hodiny ? za 15 min hotovo a 1h 45min ty mechanik skuma a pozera co by ti mohol vymenit popripade co este nema pre znameho aby mu to strelil.
Listopad 14, 200618 r Ty 2 hodiny byl jen odhad.. to je jedno ci to bol odhad skodovka ma raz teke normy ako je skutocnost a vsetci to vedia a preto by si zasluzila
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.