Petr Toman Vloženo 1. Duben 2021 Sdílet Vloženo 1. Duben 2021 Zdravím, chtěl bych se zeptat zda jste někdo neřešil jak dodělat nejlépe originálně dálku do OIII r.v. 2014 1.6tdi? Výbava by to měla být Active + tempomat jako příplatkovka. Předem děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 1. Duben 2021 Sdílet Vloženo 1. Duben 2021 Jako centrál na dálku? To jako existovala O3, která to nemá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Duben 2021 Sdílet Vloženo 1. Duben 2021 Ano, podle dobového ceníku bylo pro Active dálkové ovládání centrálu se dvěma sklopnými klíči za příplatek 4000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Toman Vloženo 2. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2021 Ano existuje taky jsem byl překvapený, ale byla za dobrou cenu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryzen Vloženo 2. Duben 2021 Sdílet Vloženo 2. Duben 2021 Tak výhodně za vyšší cenu prodat a koupit něco pořádného. Černé kličky a další nevýbava nefičí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Toman Vloženo 5. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 V 2. 4. 2021 na 23:20, ryzen napsal: Tak výhodně za vyšší cenu prodat a koupit něco pořádného. Černé kličky a další nevýbava nefičí Jako já jí koupil za 140k po prvním majiteli nevidím důvod ji prodávat když auto slouží jak má a výbava co si budem je dostačující aux to má tempomat taky a klimu taky :D + je to auto jen do práce :D Dálku řeším jen jestli to jde a ani mě to nijak netrápí :) A kombinace bílá plus černé kliky apod. se mi osobně libí. :D Neorigo nechci tak mě jen zajímalo jestli to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.