Minelan Vloženo 4. Duben 2021 Sdílet Vloženo 4. Duben 2021 (editace) Zdravím všechny, mám fabii 1 combi 1.4 55kw, auto mám nazvedané, jenže: Vzadu mám původní pružiny a pod nima 3 cm podložky. S tím jsem obsolutně spokojen. Na předku mám podložky mezi kastlí a uloženim 2.5 cm. Zde už větší dát nemohu protože při zvednutí auta by poloosa narážela do nápravnice. Auto je ovšem pohledově dost nakolpé. Potřeboval bych předek ještě tak 2cm nahoru. Toho ale mohu docílit už jen tvrdšíma pružinama. A ne, nejsou přední unavené. Jedná se o nové na dieselovou fabii. Jaké jiné pružiny bych tam dostal? Nepasovali by třeba z nějaké octavie? Nebo nevyrábí se přímo pružiny na zvýšení? Editováno: 4. Duben 2021, autor: Minelan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crow-x Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 (editace) Také zdravím, kdysi když jsem kupoval pružiny na Fabii prodávaly se vyšší pružiny jmenovalo se to myslím "paket pro špatné cesty", o něco to auto zvedlo. Ale SUV bych z Fabie nedělal :) Editováno: 5. Duben 2021, autor: crow-x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minelan Vloženo 11. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 Já z toho taky suv nedělám, ale když je zadek o 3cm víš tak s tim projedu neskutečný věci, dojedu si s károu pro dřevo až k lesu 😅 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.