Benjamín Forro Vloženo 5. Duben 2021 Vloženo 5. Duben 2021 Zdravím, V servise mi po prehliadke povedali ze zachviľu bude čas na výmenu brzdových platniciek - už mi začínali pískať ale vraveli ze každú chvíľu sa mi zobrazí kontrolka o opotrebeni brzd. Spoliehal som sa na to a po 3k stále akosi nič, ani kontrolka ani maxidot tak som cez diagnostiku pozrel ci je kontrola aktivovaná a nebola, následne som ju skusol zapnúť s tým ze ak sa nezapne tam signalizáciu nemám, ale úspešne sa zapla a na maxidote mi pri každom štarte svieti kontrola opotrebenia obloženia. Po nejakom čase som ale našiel že nie každý Superb ich ma vo výbave - myslel som ze ich každý keďže sa na skoda-diely predávajú iba so signalizáciou. Ako by som mohol na 100% skontrolovať ci snímač naozaj mam popripade sa da retrofitnut? Dakujem Citovat
mpatrikm Vloženo 5. Duben 2021 Vloženo 5. Duben 2021 Mal by to byt len vlaskovy kablik zaliaty v dosticke.Tym ze sa pretrhne zapne signalizaciu.Niekedy sa stava ze to trva a raz svieti raz nie.A aj tak ak dosiahnes predsa pretrhnutie mas pri beznom pouziti rezervu min 15tkm.Raz som dal akoze profi kotuce s dostickami TRW a na nich sa teplom okolo kablika vaetko rozpadlo.Tak som musel premostit kontakty aby nerusila kontrolka kedze dosky boli skoro nove. Citovat
r_e_n_e Vloženo 5. Duben 2021 Vloženo 5. Duben 2021 (editace) Jednoducho odpoj kábel od predného senzora a potom by ti malo zahlásiť výmenu dosiek. Editováno: 6. Duben 2021, autor: r_e_n_e Citovat
AdoksS Vloženo 5. Duben 2021 Vloženo 5. Duben 2021 A není náhodou senzor jen na předních deskách?? 2 Citovat
_Stenly Vloženo 5. Duben 2021 Vloženo 5. Duben 2021 Já ho vzadu nemám - nic mi nehlásilo, že desky byly na plech, jen pískot:-( Citovat
romancek888 Vloženo 2. Květen 2021 Vloženo 2. Květen 2021 ja nemam a snimac byva v predu...ked zapnes ce VCDS tak bude svietit... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.