Jan Bína Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Dobrý den.Mám Fabia III 1,4 TDI rok výroby 2016 . Mám takovou závadu že při sešlápnutí spojky v neutrálu slyším zvuk jako by to škrtalo o zuby ,když pustím spojku tak je klid.Bohužel není to slyšet pokaždé.Třeba jezdím týden a vše je v pořádku a pak najednou stojím třeba na křižovatce sešlápnu na zařazení rychlosti a opět ten zvuk .Pak zase pár dní vše funguje normálně.Měl jsem to v CBéčku a na nic nepřišli.Seštelovat spojku nejde jako u dřívějších modelů.Tak nevím -výměna spojky či jen obložení??? Má někdo s tímto nějakou zkušenost? Děkuji Jan Bína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 U těchlech motorů byly problémy s praskáním přítlačáků a rozsypaným setrvákem. Škodovka na to má repair kit, komplet spojka s jednohmotnostním setrvákem a novou poloosou.Leccos by tomu napovídalo. Nicméně vždycky to musí slyšet technik nebo mechanik, aby to posoudil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.