barryk10cz Vloženo 17. Duben 2021 Sdílet Vloženo 17. Duben 2021 Zdravím, mám fabii 3 , rv2016 . Potřebuji aby se mi 12V zásuvka v autě zapínala se zapalováním , teď mi jede nonstop. V pojistkové skříňi jsem našel volnou pozici na 12V zásuvku v kufru , která tam není a tato pozice se zapíná s otočením klíčku , jde ze zadní strany nějak jednoduše přehodit tyto dvě zásuvky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Duben 2021 Sdílet Vloženo 17. Duben 2021 2 skrutky, potlacit dozadu a dole, demontovat zadny kryt, vytiahnut fialovu poistku, vypichnut pin a prehodit kam chces. Si si isty ze kufrova je spinana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 17. Duben 2021 Sdílet Vloženo 17. Duben 2021 Taky se mi to nezdá. Podle schématu je to sv. 30, tj. stálých +12V. Zásuvky tak z principu zapojené bývají. Divné je, že nemáš osazenu tu pojistku č. 13 a že je na ní spínaných +12V. Spíše to vypadá, že ta zásuvka v kufru je zapojena jinak, než by podle schéma měla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Duben 2021 Sdílet Vloženo 17. Duben 2021 Kratka F3 zasuvku v kufri zvycajne nema, preto moze byt pozicia prazdna. Ale urcite nie spinana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 17. Duben 2021 Sdílet Vloženo 17. Duben 2021 Nevíte jestli má kombík přípravu pro zásuvku v kufru? Mám tam jen záslepku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Duben 2021 Sdílet Vloženo 17. Duben 2021 Nebude mat, setri sa na vsetkom. Natiahnut od poistiek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.