Publikováno Duben 29, 20214 r Dilema...p.Sixta nedoporucuje ziadnu nahradu,vyhradne len original.Volal som do autorizaku kde za liter pytaju 67€ (napln 2,3l) a za 2-3deci z posledneho 3tieho litra je to uz dobre predrazena pálka.Kolega daval pri 150tkm Millers 75w80,na ktorom zatial bez problemov odjazdil 25tkm.Pri vypustani ten povodny bol na pohlad (zlty) este v celkom dobrom stave.Páni,pri akom najazde ste menili vy...original,nahrada? Upraveno Duben 29, 20214 r od ritch
Duben 29, 20214 r V manuálu se mění co 5 let nebo 100000. Dej tam originál, nevím co tu pořád řešíte. Když nám to všem radí Sixta, jeden z mála a možná i jediný člověk v republice, který k těm informacím, včetně těch neveřejných, má přístup přímo u výrobce tak k tomu má asi nějaké důvody. //edit: Já třeba do DSGčka kupuju na sbazaru, bazoši od inzerentů co mají bydliště někde v kraji kde má VWAG továrnu. Když jsem sháněl do Mii (Citiga) napsal jsem pár inzerentům dotaz jestli náhodou nemají .... a měli všichni :D Upraveno Duben 29, 20214 r od LiveBomb
Květen 12, 20214 r Autor Po 6tich rokoch a najazde 105k je original pravdepodobne ta najlepsia volba + tabulka olejov od Sixty Upraveno Květen 12, 20214 r od ritch
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.