jumpingjackflash5 Vloženo 12. Květen 2021 Sdílet Vloženo 12. Květen 2021 Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti se vzpěrami pátých dveří od firmy Magneti Marelli? Jde mi o to, aby nepoškozovaly panty nebo střechu ohýbáním. Chápu, že levnější čínské apod. jsou špatné kvality a v tomto směru jsou riziko, na druhé straně značkové stojí 1000 korun kus. Je tedy níže uvedený díl možným řešením? https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1z5827550d-plynova-podpera-patych-dveri-sedan-magneti-marelli-16733.html Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 12. Květen 2021 Sdílet Vloženo 12. Květen 2021 FEBI se používá v prvovýrobě: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1z9827550-plynova-podpera-patych-dveri-combi-febi-14427.html Ale mám vyzkoušení že když zkloubíš čínu s origo tak to taky funguje dobře (na jedné straně origo a na druhé čína). Ty číny mají problém v tom že mají velký protitlak a jsou ti schopné vyrazit zuby při otevírání kufru. Originální tlumič na jedné straně to vykompenzuje... je to úsměvné ale ušetříš 600 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jumpingjackflash5 Vloženo 12. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2021 (editace) Díky za reakci, nemám ovšem karoserii combi ale liftback (sedan). Rád bych vyměnil oba za stejné, aby bylo zvedání rovnoměrné. Čínské určitě kupovat nebudu. Editováno: 12. Květen 2021, autor: jumpingjackflash5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 12. Květen 2021 Sdílet Vloženo 12. Květen 2021 To že Febi nekoupíš na skoda díly neznamená že je nemají pro sedan verzi jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jumpingjackflash5 Vloženo 12. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2021 Ok děkuji případně se podívám. Pokud by někdo měl konkrétní zkušenosti s výrobcem Magneti Marelli uvítám též. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 13. Květen 2021 Sdílet Vloženo 13. Květen 2021 Proč by měl být s MM problém? Vždyť je to jeden z největších OEM a aftermarket výrobců. Jako chápu obavu z Číny (kdy se pod tím skrývá ledasco od kvalitního výrobku po šunt) ale MM .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jumpingjackflash5 Vloženo 13. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2021 Děkuji, šlo mi o konkrétní reference, pokud je Magneti Marelli dobrá značka, tím lépe .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 13. Květen 2021 Sdílet Vloženo 13. Květen 2021 Ja som riskol Činu. Maju dostatok sily na dvihnutie dverí, ale na zatvorenie treba znacnu silu. Dvere sa otvoria o par cm menej. Na strane karoserie som vymenil tie diely na klb z povodnych vzpier. Inak bez problemu zatial. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Květen 2021 Sdílet Vloženo 25. Květen 2021 Febi určite nie je originál , originál je STABILUS , na OII vyskúšané , fungujú ako majú , do 12eur kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jumpingjackflash5 Vloženo 25. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2021 Díky. Nakonec jsem Magneti Marelli vyzkoušel a jsem spokojen, dojezdy jsou přiměřené, určitě to s autem nijak neškube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpv Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 Ahoj, aktuálně musím řešit výměnu vzpěr. Origo se mi zdají drahé. Čtu tady o výrobci Magneti Marelli, jaké máte zkušenosti, případně nějaký typ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jumpingjackflash5 Vloženo 15. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 Tyto vzpěry mám na Octavii již 9 msíců, fungují dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpv Vloženo 16. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 Tak jsem nakonec koupil vzpěry Stabilus, cena do 500,- za kus. Jsem spokojen, dobrždění dveří v horní pozici je stejné jako u originálu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.