Listopad 6, 201410 r Mám stejný volat v autě, ...ale musí se nechat, že takhle na fotce, to vypadá opravdu jako hrozná šiška... v autě to celkem jde.... holt tenhle volat není fotogenický
Listopad 10, 201410 r Volant dnes zprovozněn za pomoci Rolbaře (díky). Volant = 5000.- Gateway = 1500.- Kabel k multifunkci = 800.- Práce = 1500.-
Listopad 10, 201410 r A kolik stál online v Škoda servisu?? Upraveno Listopad 10, 201410 r od ferda25
Listopad 10, 201410 r Nevím to a není to pro mě důležité, myslím že cena není nějak vysoká, proto to neřeším.
Listopad 10, 201410 r Uvedl jsem vše, dal jsem údaje, klíč a jel jsem si vydělávat na to abych to mohl zaplatit.
Listopad 30, 201410 r Lze jednoduše z MF volantu udělat neMF nahrazením tlačítek multifunkce za "krytky" z neMF? (nyní mám v autě neMF a mám možnost výhodné koupě perforovaného MF, z kterého bych chtěl tímto způsobem, pokud to jde, udělat také neMF, jelikož na zprovoznění multifunkce prozatím nejsou prostředky)
Prosinec 1, 201410 r A nevypadapa lip tam ty tlacitka necha a jen nezapojit? A kdykoli mit moznost je zapojit....?
Prosinec 1, 201410 r Díky za nabídku, ale tlačítka bych si buď nechal na pozdější montáž a nebo je přeci jen nechal na volantu aspoň "na oko", jak píše Lada ;-)
Prosinec 2, 201410 r Allister, nech si to zapojit rovnou, budeš platit 2x práci a stejně víš že do toho půjdeš.
Leden 31, 20169 r Ahoj, máte někdo přesné informace jak je to s výměnou volantu za volant s mf ovládáním? Někde jsem četl, že je nutná tak jako u předchozího modelu Octavie nová podvolantová jednotka a někde jsem se dočetl, že od mr2016 to není nutné a volant po online aktivaci funguje. Díky
Leden 31, 20169 r Cau, resil sem tohle s ferdou, pocitam, ze te nasmeruje konkretneji, ale zalezelo to hodne od vybavy tveho vozu. Co si pamatuju tak pokud mas bixeony tak staci dokoupit jen ovladaci tlacitka a vse funguje bez problemu (jo a nezapomenout dokodovat).
Únor 28, 20178 r Dobry den prajem. Mam dotaz k multifun volantu. Mam oktaviu 1.6 tdi ambiente 2013bez mfsw, 2x el, predne okna, manual klima, pal pc a tempomat. A mam aj poskodenu oct 3 amb 1.6 tok 2014, z ktorej mam interierovu elektriku a rj interieru. Ta mala mfsw, dazdovy, pal pc, 4x okna, digi klima. Mam aj origo kabel vcds. otazka , co musim prehodit, aby som mal mfsw -volant- - podvolantovka s packami- - zapojenie airbagu- a dalej aky je prosim vas postup vcds instalacie? dakujem Upraveno Únor 28, 20178 r od Pawouk Upraven název tématu.
Březen 17, 20178 r NEmam ten socialny maxidot - aspon myslim, Mam taky, co ukazuje auticko a kazde dvere samostatne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.