Mezek Vloženo 18. Červen 2021 Sdílet Vloženo 18. Červen 2021 (editace) Zdravým, zjistil jsem že prosakuje (spíše hodně) snímač tlaku paliva. U jedné žhavicí svíčky probublávala také nafta. Vše vyměněno. Pro jistotu všechny žh. svíčky. Vyměněn i tlakový snímač paliva za značku Vemo. Originál jsem nesehnal tak rychle. Vše je v pohodě, Ale zvýšila se spotřeba o cca 1litr. (Podle počítače) motor na volnoběh ukazoval 0,4l a teď 0,5 . Otázka zní je třeba nakódovat nový snímač ? Posílá dobře informace do motorové jednotky ? Díky Editováno: 18. Červen 2021, autor: Mezek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mezek Vloženo 25. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2021 Vyřešenou kalibrací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puki2312 Vloženo 22. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2021 Můžu poprosit postup jak se to vyřešilo děkuji pokud přes diag tak mám vcds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.