KennyMc Vloženo 27. leden 2023 Sdílet Vloženo 27. leden 2023 Mám v klíči 2032 (už tam byla, tak tam asi patří). Za tři roky jsem měnil jen jednou ale raději vozím náhradní. Dával jsem Vartu, náhradní teď vozím Panasonic. Všeobecně se snažím vyhnout bateriím Gogen a Eta. Teď jsou všude a mám z nich špatný dojem, hlavně při použití po delší době skladování. Kdo ví, kdo to pro ně vyrábí. U Varty mi přijde, že drží kapacitu i po delší době uložení, ale třeba to byla jen náhoda u těch Gogenů. U auta bych se držel zavedených značek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Černohorák Vloženo 27. leden 2023 Sdílet Vloženo 27. leden 2023 Ano my jsme ji tam dali ;-) dřív se i dávala snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. leden 2023 Sdílet Vloženo 27. leden 2023 Jasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 27. leden 2023 Sdílet Vloženo 27. leden 2023 V Rapidu dle PP byla hláška slabá baterie akorát při prohlídce po 2 letech, sami nabídli a dali Vartu, v pondělí jedu na servis po 4 letech a zatím je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 28. leden 2023 Sdílet Vloženo 28. leden 2023 ono asi zalezalo ci mas bezklucove startovanie pripadne aj bezklucove otvaranie podla toho asi volili bateriu . ja to mam aj na krytke vnutri kluca napisane cr2025 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras1 Vloženo 5. Duben 2023 Sdílet Vloženo 5. Duben 2023 První dvě čísla jsou v mm průměr a druhá dvě čísla v desetinách výška. Větší je lepší = vyšší kapacita😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.