Publikováno Červen 20, 20214 r Dobrý den, stala se mi dnes taková nemilá věc, přijdu k autu, chci nasednout a vezmu normálně v klidu za kliku tak jako vždy, ale klika najednou povyjela a zůstala ve stavu jaký je na fotce. Nejde zpět ani ven... Prostě visí úplně na volno a nejde s ní cokoliv dělat. Nevíte náhodou čím by to mohlo být a co je příčinou, případně zda musím nutně navštívit servis ? Děkuji za odpověď. M.H.
Červen 20, 20214 r Ahoj, kliku bych rozebral.vypadá jak kdyby vyjela z pojezdu(z drážky) hodně jsi za to zatáhl?
Červen 21, 20214 r Autor No to bude asi ono, za kliku jsem hodně nezatáhl. Ale celý den auto bylo na tom největším slunku a jestli je možný, že to bylo dost zahřáté ? nevím... Předpokládám, že se na to bude muset zvnitřku, tzn. rozebrat tapec u dveří.... nějaký postup, doporučení ? případně nechat na servis...
Červen 21, 20214 r Tapec sundávat nemusíš… když otevřeš dverě tak zaroven s klikou jsou dva sroubky stači je povolit vytáhnout krytku a zkusit tu kliku dat do pojezdu
Červen 22, 20214 r Autor tak jsem se k tomu dneska dostal, rozdělal krytku a podíval se na ty dva šroubky. Bohužel tam žádné nejsou, pokud jsem se podíval u strany řidiče, tak tam je to jasné, ale u na straně spolujezdce je to celé posazené mimo středy, navíc mi to přijde celé nějaké rozhašené. zřejmě se tam něco vylámalo a nebo fakt nevím, zřejmě v tomto ohledu sám nic moc nevyřeším a budu muset navštívit servis.
Červen 22, 20214 r Autor tak nakonec s přispěním Leonkka jsem to zvládnul, pomohlo i toto video: Potom již stačilo sundat krytku, nasadit kliku do pojezdu a vrátit krytku. otázka 2 minut.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.