mikkiste Vloženo 5. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2021 (editace) Ahoj profíci, chtěl bych poprosit o radu v následujícím problému. Kamarád si do Kodiaqu pořídil nové přední elektrické sedačky obě s pamětí - předtím měl spolujezdcovu mechanickou, řidičovu el. s pamětí. Sedačky jsou úplně nové origo z výroby (L&K). Řidičova sedačka funguje bez problémů. Pro spojujezdcovu byly pod sedačkou v podlaze nechystané všechny konektory na připojení, ale po připojení ta sedačka nejeví známky života. čekali jsme, že půjde aspoň nastavovat, ale vubec žádné tlačitko nefunguje. Zatím jsem zjistili a zkoušeli toto, ale nikam jsme se nedostali, sedačka je pořád mrtvá: ve srovnání s konektorem pro řidičovu sedačku v podlaze má spolujezdcův konektor přivedených jen 5 kontaktu, kdy řidičův tam má přivedených tušim 8 kontaktů. Měřil jsem napětí v konektoru v podlaze a na nějakých kontaktech jsem našel 12V, takže konektor vypada živý. Přes diagnostiku jsem přidal jednotku 06 (spolujezdcova sedačka s pamětí) do jednotky CAN gateway, ale na samotnou jednotku 06 jsem se nodokázal připojit - bez odezvy. Sedačka je aktuálně v takové poloze, že se ani nedá komplet přišroubovat, takže je to teď dost na pytel, protože drží jen na dvou předních šroubech. Děkuji předem sa pomoc a rady! M. Editováno: 5. Červenec 2021, autor: mikkiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Tady jsi v sekci Yeti a ne Kodiaq, musíš to dát sem: https://forum.skodahome.cz/forum/430-elektrika/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikkiste Vloženo 13. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 Opravdu nikdo neví? Nebo třeba nevíte, kdo by to mohl zmaknout na Moravě kolem Zlína? Není to třeba tím, že ta el. příprava není nachystaná pro sedačku s pamětí? Nebo se to musí jen správně nastavit přes diagnostiku? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.