Publikováno Červenec 6, 20214 r Zdravím, potřeboval bych poradit kam se podívat dříve a kam vůbec. Zaparkoval jsem a v pohodě stáhl okna řidiče a spolujezdce, do té doby nebyl jediný problém. Po příchodu do auta jsem už nestáhl dolů spolujezdcovo okno. Měl jsem sundaný tapecirung u spolujezdce, zkontroloval kabely a konektory od spínače a motorku, nemám jak zjistit, jestli je motorek vadný nebo ne. Okno nejde stahovat ani mým ani spolujezdcovým tlačítkem. Pojistky jsou v pořádku, zkoušel jsem. Má někdo nějaký nápad ? Nechci vyhazovat peníze náhodně za díly. Díky moc za každý tip.
Červenec 6, 20214 r @bluboyJedině ještě proměřit jestli tam jde povel. Taky ještě podle toho jestli je to auto před nebo po FL, pak by poradila diagnostika.
Červenec 6, 20214 r Autor @milanxxJe po FL, diagnostika neukázala nic. Upraveno Červenec 6, 20214 r od bluboy
Červenec 6, 20214 r @bluboy Tak už jen proměřit vodiče na konektoru motoru. Může být přerušený. To dřív než hledat nový motorek.
Červenec 11, 20214 r Autor V 7. 7. 2021 na 19:43, Sudetak napsal: Kontrolu kabelů si provedl až po konektor v A sloupku? Ano, fyzicky jsou v pořádku, jinak nemám jak je prověřit.
Srpen 27, 20214 r Raz sa mi to isté stalo a diagnostika hlásila nejakú chybu na spinači svetiel, už si presne nepamätám čo, ale po zapnutí a vypnutí svetiel okno nabehlo do normálu. Mam r.v .2021. Upraveno Srpen 27, 20214 r od Socfabia
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.