bluboy Vloženo 6. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2021 Zdravím, potřeboval bych poradit kam se podívat dříve a kam vůbec. Zaparkoval jsem a v pohodě stáhl okna řidiče a spolujezdce, do té doby nebyl jediný problém. Po příchodu do auta jsem už nestáhl dolů spolujezdcovo okno. Měl jsem sundaný tapecirung u spolujezdce, zkontroloval kabely a konektory od spínače a motorku, nemám jak zjistit, jestli je motorek vadný nebo ne. Okno nejde stahovat ani mým ani spolujezdcovým tlačítkem. Pojistky jsou v pořádku, zkoušel jsem. Má někdo nějaký nápad ? Nechci vyhazovat peníze náhodně za díly. Díky moc za každý tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2021 @bluboyJedině ještě proměřit jestli tam jde povel. Taky ještě podle toho jestli je to auto před nebo po FL, pak by poradila diagnostika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluboy Vloženo 6. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2021 (editace) @milanxxJe po FL, diagnostika neukázala nic. Editováno: 6. Červenec 2021, autor: bluboy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2021 @bluboy Tak už jen proměřit vodiče na konektoru motoru. Může být přerušený. To dřív než hledat nový motorek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 Kontrolu kabelů si provedl až po konektor v A sloupku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluboy Vloženo 11. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 V 7. 7. 2021 na 19:43, Sudetak napsal: Kontrolu kabelů si provedl až po konektor v A sloupku? Ano, fyzicky jsou v pořádku, jinak nemám jak je prověřit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socfabia Vloženo 27. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2021 (editace) Raz sa mi to isté stalo a diagnostika hlásila nejakú chybu na spinači svetiel, už si presne nepamätám čo, ale po zapnutí a vypnutí svetiel okno nabehlo do normálu. Mam r.v .2021. Editováno: 27. Srpen 2021, autor: Socfabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.