Jaros02 Vloženo 18. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2021 Ahojte, chcem sa opytat či dealer vidí v systéme tyzden dodania alebo tyzden výroby autá. Moj mi tvrdí , že je to tyzden dodania(29 tyzden)ale to sa mi nezdá lebo by to mal byt už tento ale stále nevidí VÍN a tým pádom vyrobené auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 19. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2021 (editace) Dealer vidí týden zaplánování do výroby, pak když jde auto do výroby, vidí i konkrétní den výroby a následně vidí týden, kdy bude vůz dodán na prodejnu.... alespoň tak to bylo u dealerství v Hranicích na Moravě. Editováno: 19. Červenec 2021, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Vážení, nevíte jaká je nyní čekací doba na Enyaq? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Udávaná je okolo 5 měsíců - a ačkoliv měl doposud Enyaq preferenci před ostatními modely, zřejmě došlo i na něj : https://www.autorevue.cz/skoda-enyaq-iv-plni-odstavna-parkoviste-chybi-dulezite-cipy-jen-tak-stat-ale-nesmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. Březen 2022 Sdílet Vloženo 22. Březen 2022 https://www.mladaboleslav.cz/ukrajinsky-dodavatel-skody-obnovil-produkci-kvuli-vypadku-stala-vyroba-enyaqu/?fbclid=IwAR21TeObgDFtObX_RX-hqEXGy5XXfzAbksgFLSu361zDmvQcfyKdxvBf5uc 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 https://www.mladaboleslav.cz/v-mlade-boleslavi-zacala-vyroba-kabelovych-svazku/?fbclid=IwAR2MPpFtdFZEujOl1fJOcYxx7FanKAKflsUI2_L0XZ55DeOb1Atj0E-yKns Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Duben 2022 Sdílet Vloženo 27. Duben 2022 https://www.auto.cz/skoda-auto-obnovuje-vyrobu-elektrickeho-suv-enyaq-iv-143684 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 25. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2022 Ahoj, nemáte někdo možnost odhadnout termín dodání popř. nedostali jste v poslední době Enyaq a nepodělíte se o info? Mám auto objednané od prosince 2021 a původně mělo jít do výroby 15. týden, pak bylo kvůli kabelům přeplánováno na 28. týden - od 11.7. (info ze začátku července). Vím, že to je hodně dobře informovaných a tak se ptám: dá se nějak odhadnout termín dodání? Jsou s výrobou hodně pozadu nebo to je plus mínus podle plánu? Dealer mi bohužel nic neřekne, tvrdí, že nic směrodatného nevidí (což je asi fakt i dle příspěvku výše) a nemá z čeho odhadovat... a už mi je blbý mu volat častěji. Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 27. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2022 Odpovím si sám - dneska mi volal dealer, že auto má na dvoře... jupííí! Takže pro info: škoda aktuálně vyrábí podle plánu ve svých systémech. Po dovolené budu řešit další věci, tak se budu ozývat častěji a snad i s živejšími tématy :) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny. Vloženo 8. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2022 Tak aktuálně podle plánů určitě nevyrábí, měl jsem zaplánováno na 29.9. a stále nic a datum tam svítí stále stejné prý ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladača Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 Už je doma? Nebo stále čeká?. Mám termín dodání 43 týden. Už ani nespím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny. Vloženo 18. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2022 Stale cekam, ted psali prodejci ze se nemame bat, pry do konce rijna vyrobi ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladača Vloženo 27. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2022 V 18. 10. 2022 na 6:48, Johny. napsal: Stale cekam, ted psali prodejci ze se nemame bat, pry do konce rijna vyrobi ... Stále nic? Nebo už je miláček doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny. Vloženo 28. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2022 Vcera jsem prevzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladača Vloženo 28. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2022 před 2 hodinami, Johny. napsal: Vcera jsem prevzal Gratuluji. Spokojenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.