chaky Vloženo 23. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2021 Dnes ráno po nastartování mi auto zahlásilo: Závada v systému rozpoznávání dopravních značek. Po tomto hlášení mi pak na palubce svítil oranžový vykřičník a nefungoval ani ACC. Auto jsem 3x po krátké jízdě zamknul a pak znovu nastartoval a asi až po hodině ta závada zmizela. Je to běžné, nebo si mám dělat obavy? Zítra se chystám do Chorvatska a byl bych docela nerad bez tempomatu. (je možné, že pokud bych v nastavení vypnul sledování značek, tak by možná fungoval - nezkoušel jsem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 27. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2021 Neparkoval si nahodou cumakem "moc blizko zdi"? Podobnou vec jsem zaznamenal, kdyz jsem stal autem u zdi - prakticky uz skoro ve zdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technoid Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 (editace) Už se mi to taky stalo, naposledy jsem parkoval čumákem do křoví. Jen jsem nečekal, že budu muset auto vypnout a zamknout, aby se to spravilo. Další start znamenal ještě falešné cinknutí chyby, ale chyby zmizely. To je ale divnej software… Editováno: 28. Červenec 2021, autor: Technoid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.