l79 Vloženo 3. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 (editace) Tohle jsem teď objevil, moc na světla nekoukám, ale tohle se mi nelíbí...je to zevnitř a není to mlžení. Editováno: 3. Srpen 2021, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 Máš nový auto, tak reklamace než ti řeknou, že sis je naleptal špatnou vodou do ostřikovačů nebo špatným používáním. Co chceš slyšet. By to chtělo lepší fotky i při vyplejch světlech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 3. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 (editace) @Luďa píšu, že je to zevnitř takže voda do odtřikovačů je out. Auto staré 3 roky, ještě v záruce. Dřív jsem si toho nevšimnul. Ve čtvrtek jdu na garančku, tak to nahlásím. Při vypnutých světlech tam není nic vidět, pokud na to nesvítí slunce nebo nějaký zdroj světla, třeba led svítilna. Editováno: 3. Srpen 2021, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 Je to na obou světlech? Nebude to prostě jen lom světla průchodem skrz krycí sklo? Tohle mám u xenonů taky. Porovnat s jiným autem, nejlépe novým, se stejnými světly, jestli to dělá taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 4. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 Je to na obou, na jednom míň. Když svítí mlhovka, tak je čirý plast zbarven do mléčna. Po zhasnutí je zase čirý. Někde jsem četl, že u některých světel se odpařovalo lepidlo a dělalo tuhle neplechu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 Reklamovat (pokud je tedy auto v záruce, mě se např. prodloužená záruka na 5 let v tomto ohledu vyplatila) a požadovat posouzení s novým autem. Jestli máš info o odpořujícím se lepidlu, možná na to bude TPI. To ti musí prověřit servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 před 17 hodinami, l79 napsal: @Luďa píšu, že je to zevnitř takže voda do odtřikovačů je out. Auto staré 3 roky, ještě v záruce. Dřív jsem si toho nevšimnul. Ve čtvrtek jdu na garančku, tak to nahlásím. Při vypnutých světlech tam není nic vidět, pokud na to nesvítí slunce nebo nějaký zdroj světla, třeba led svítilna. Už sem tu verzi zažil. Prej špatná voda do ostřikovačů v kombinaci s nočním svícením poškodila sklo(vím, je to plast) zevnitř. Sice nechápu jak, ale sklo bylo zevnitř drsný a po nasvícení jak pod vrstvou mlíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 4. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 (editace) Tak to nevím, mám tekuté stěrače, takže skoro neostřikuju a když už tak používám originál kapalinu na zimu od VW/Audi nebo Sonax, letní Sonax. Editováno: 4. Srpen 2021, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 2. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2021 Tak včera světla vyměněna na záruku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 Aspoň že tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.