Novas10 Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 Zdravím, nesetkal jste se někdo s problém s připojením na connect? Mám hotovou registraci na connectu, vše uzavřené, objednané a když chci aktivovat auto a na infotainmentu se chci přihlásit do connectu, tak mi to píše že mé data bohužel nelze načíst. Zkouším to již od pátku. Registrovaný jsem jak na webu connect, tak na mobilu v aplikaci MyŠkoda. U sebe mám 2 klíčky, zkouším to přes wifi a přesto mi to nejde....Díky všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 Není nastaveno max. soukromí? Měl jsem poprvé i já. Svítí dole u hodin bílá planetka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novas10 Vloženo 5. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Bohuzel. To mam zapnute stejne a planetka sviti...I mi to ukazuje ze je dostupna aktualizace softwaru ktera ale take nejde dokoncit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Tak cestou kolem nějakého salonu Škody a pokud bude ochotný prodejce koukne na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novas10 Vloženo 5. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 před 4 hodinami, Jan R. napsal: Tak cestou kolem nějakého salonu Škody a pokud bude ochotný prodejce koukne na to. Tak jsem byl v Přerostu a ani tam si nevědeli rady. Předají to na podporu, ale jelikož je 14dní celozávodka tak si hold budu muset počkat....A na telefonické podpoře Škoda Connect také nevědí a přehodili to na servis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Nemáte diakritiku v hesle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novas10 Vloženo 5. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 před 23 minutami, jenycek napsal: Nemáte diakritiku v hesle? Nemám, jen taková klasika - minimálně jedno velké, jedno malé a jedno číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Ok. Jen mě to napadlo, protože mám osobní zkušenosti z práce s problémy s diakritikou v hesle u některých VPN klientů (zvláště Cisco) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Jsem zvědav na výsledek, ale když planetka bílá divné @RDMBR co myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novas10 Vloženo 5. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 před 8 minutami, Jan R. napsal: Jsem zvědav na výsledek, ale když planetka bílá divné @RDMBR co myslíš? Tak už asi tuším kde je problém. Někde na škoda connectu jsem našel odkaz kde je ověření jestli tu službu auto podporuje a po zadání VIN mi napsalo, že to nepodporuje. Takže se omlouvám všem za zmatky, ale nenapadlo mě, že když mi to dovolí udělat registraci na connectu, normálně mi to přidá do "garáže" a píše že to stačí jen aktivovat tak že to nebude ve finále podporovat. Přitom se jedná o uplně novou O4 a ani prodávající nevěděli že to nepodporuje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novas10 Vloženo 5. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 A ještě když to nabízí aktualizaci systému kde je vyloženě uvedeno stáhnout, ale vlastně to nikdy stáhnout nepůjde :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 @Novas10 ty mas jak stare auto, datum vyroby? Tem odkazum bych neveril... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Já měl za to i podle ceníku, že to mají všechny O4, snad rok zdarma pak si to budeme platit. Toto tedy v aplikaci nefunguje … Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novas10 Vloženo 5. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 je to kupované nyní v červenci, výrobu teď nevím. Ale počítám nyní na jaře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novas10 Vloženo 5. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Před hodinou, Jan R. napsal: Já měl za to i podle ceníku, že to mají všechny O4, snad rok zdarma pak si to budeme platit. Toto tedy v aplikaci nefunguje … nn, toto nefunguje. Já v aplikaci skončil u toho jak mi to píše, že mám vzít oba klíčky, sednout do auta a aktivovat to. A ano, potvrzovaná objednávka byla na rok za 0Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 @Novas10 mas Columbuse? Taky mi nesel connect az snad mesic a pul po prodeji mi to zaclo fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p4jchy Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Řeším v tuto chvíli stejný problém na Boleru, jak Vám to dopadlo? @Novas10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novas10 Vloženo 13. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 před 24 minutami, p4jchy napsal: Řeším v tuto chvíli stejný problém na Boleru, jak Vám to dopadlo? @Novas10 Mě se to nakonec rozjelo aniž bych něco dělal. Prostě měli nějaký výpadek. Ani přímo na lince Connect nikdo nevěděl. Musíte to hold zkoušet..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.