nikolaz Vloženo 14. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2021 Zdar lidi, mám 1.4 tdi 66kw, rv 2015 vin TMBAF6NHOG4010809, potřebuju objednat rozvody , jebla mi vodní pumpa , motor tip CUS dle tp, ale nevím jakou vodní pumpu objednat, pro ten tip motoru jsou 2 jedna elektronická druhá obič, dá se to zjistit jinak než to celé demontovat? budu to dávat do servisu a nemůžu čekat až příjdou náhradní díly, nechci aby to tam stálo. díky za každou radu. ( né tipu demontuj to doma a odtáhni to tam. na rozvod nevidím kontakt pokud je sepnutelná tak zalézá do motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 14. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2021 Obcas chodim u nas do mensiho obchodu s ND a pan chce vzdy VIN a podle toho si najde co tam patri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 14. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2021 A co si ten VIN zadat do obchodu, který s tím umí pracovat? Třeba skoda-dily.cz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikolaz Vloženo 14. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2021 ano pánové to jsem udělal na x stránkách a jak jsem řekl i podle vin tam patří dva druhy, jeden s elektronickou vodní pumpou a druhý bez ní, zjistit od pohledu se to nedá, protože kontakty jsou uvnitř motoru z venku vodní pumpy nejde absolutně nic vidět. Jedinná možnost je vymontovat pumpu a podívat se na stranu která se strká do motoru jestli tam je vedle vrtulky zástrčka nebo ne. potřebuji to zjistit jinak než demontáží, proto se ptám jestli to někdo neví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.