formule99 Vloženo 22. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2021 Dobrý den, prosím o radu. Z ničeho nic se mi na budíku objevila hláška " vysoká teplota oleje, zastavte vozidlo". Voda byla v pohodě, 90 'C. Olej myslím na 120' C. Den na to už blbne i voda. Jakmile se olej dostane nad 100'C, jde i voda. Taky se mi zdá, že i když není zapnuté topení, jde od nohou teplo. Když dám tempomat, cítím jak se lehce sníží tah a v tu chvíli jde teplota vody nahoru. Na diagnostice se žádná závada neukázala. Nevíte někdo? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tateco Vloženo 22. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2021 chyba v chladiacom okruhu (Termostat, vodná pumpa tá skor.) A olej skontroluj hladinu ak bude ok tak vadné čidlo ale ak je vodná pumpa v haji tak je to automatika že sa zohrieva nadmerne olej lebo ho nemá čo chladiť. zameraj sa na vodnú pumpu ak más 1,6tdi tak je elektrická . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formule99 Vloženo 22. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2021 před 2 hodinami, tateco napsal: chyba v chladiacom okruhu (Termostat, vodná pumpa tá skor.) A olej skontroluj hladinu ak bude ok tak vadné čidlo ale ak je vodná pumpa v haji tak je to automatika že sa zohrieva nadmerne olej lebo ho nemá čo chladiť. zameraj sa na vodnú pumpu ak más 1,6tdi tak je elektrická . Jo jo, mám 1,6. 81kW. Dá se to nějak zjistit, nebo prostě vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formule99 Vloženo 22. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2021 Zapoměl jsem, hladina i barva oleje je OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tateco Vloženo 24. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2021 tak vodná pumpa je KO pozrieť na nete či sa da diagnostikovať porucha vodnej pumpy napr .multimetrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formule99 Vloženo 24. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2021 Dnes jsem byl na diagnostice. Ty pomocný čerpadla jsou v pořádku, ale zda funguje pumpa prý zjistit nejde. Doporučení, výměna pumpy a rovnou rozvody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.