Březen 4, 20223 r 👍 správně. Hrozně autu sluší a je opticky vyšší. A vozit na střeše nic nepotřebuji 😀
Březen 4, 20223 r A to jste nevěděli že když musíte mít SCALU že nemá hagusy. Na Fabii 1 combi jsem taky neměl hagusy a používal jsem příčníky. Opravdu to chce jen mít čisté ty dosedací gumy a čistou střechu. A do Chorvatska s širokou rakví to vydrželo i 150km/hod.
Listopad 26, 20231 r Zdravím. Chci se zeptat jestli někdo máte zahrádku na Scalu. Já mám originální příčníky a přemýšlím o koupi nějaké zahrádky ale nemám vůbec tucha jakou koupit aby to pasovalo. Pokud někdo máte zahrádku, můžete napsat jakou? Já když chci něco převézt a nechci to dávat do auta, tak na příčníky se to strašně blbě přichytává ." např. vánoční stromek". :-).
Březen 3Bře 3 Zdar hoši, přidám svou trochu zkušeností do debaty o příčnících zn. Thule u Rapida. Je to stejný systém kotvení do střešního rámu dveří na čep. Po čase přes veškerou snahu a pečlivost, se začal v těch místech na rámu vymačkávat lak v létě a následně při ochlazení loupat. Nejdebilnější systém, který opakovat na Scale nehodlám. Nejlepší systém dle mého byl čelisťový na O1 v liště střechy.
Březen 3Bře 3 Ram dveří jakoby. Ta hrana mezi střechou a rámem dveří u těch kotvících bodů na čep. Tam dochází k největším otlakům.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.