Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den, měl bych na vás otázky ohledně Fabie 1. generace. Koupil jsem ji v květnu 2021.

1) Nemám centrál, odemyká a zamyká se pomocí klíče. Z ničeho nic když jsem odemykal / zamykal u řidiče, tak se odemkly / zamkly jen dveře u řidiče. Nic ostatního nereagovalo. V servise mi vyměnily zámek u řidiče a ok. Ale nyní když odemykám / zamykám a klíč chvíli podržím v té poloze (cca 1-2s), tak se mi samovolně otevřou / zavřou přední okna. 

2) Z ničeho nic mi nefunguje ukazatel průměrné spotřeby. Celou dobu šel, ale nyní už tam asi 300 km mám 7.3 / 100 km a nereaguje to na vůbec nic.

3) Občas když nastartuji, tak se rozsvítí kontrolka chladiče. Chladící kapaliny mám ale dostatek. Když zhasnu motor a opět nastartuji, kontrolka už nesvítí.

Nevíte, čím by tohle mohlo být? 

Předem všem děkuji za odpovědi a ochotu. 

Kdo z  názvu tématu pozná, co se v něm má řešit? Témata o zamykání tady jsou, taktéž o kontrolce chlazení. Proč se tedy neptáš tam? Dodržuj pravidla fora.

• Autor
před 7 minutami, Pawouk napsal:

Kdo z  názvu tématu pozná, co se v něm má řešit? Témata o zamykání tady jsou, taktéž o kontrolce chlazení. Proč se tedy neptáš tam? Dodržuj pravidla fora.

Omlouvám se, jsem tu nový, moje chyba.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.