Publikováno Srpen 31, 20214 r Zdravím, mám možnost koupit pěkný Superb III 2016 v manuálu, interiérově bez chybičky, ale po kratší jízdě byl cítit divný smrad spáleniny, údajně to mělo být z brzdových destiček (?), protože auto déle stálo - je to možné, nemá někdo zkušenost? Nepojí se smrad spíš se spojkou? Díky, V. Upraveno Srpen 31, 20214 r od Vendulla
Srpen 31, 20214 r Naše druhé auto v rodině toho v zimě najezdí minimum, takže třeba letošní zimu stálo jednou 2 měsíce v kuse. Žádného smradu jsem si nevšiml a celkově mi to tvrzení od prodávajícího přijde podezřelé.
Srpen 31, 20214 r Autor mně to přijde taky divné, takový smrad jsem nezaregistrovala ani na starší oktávce po delším stání... koupi jsem skoro zavrhla, ale výbava+vnějsek byl paráda, tak jsem si řekla že si to aspoň ověřím ;-)
Srpen 31, 20214 r Ještě bych možná zkusil domluvit druhou jízdu a jít vylučovací metodou - jestli to byly brzdy, tak při druhé jízdě by už nic smrdět nemělo. Jestli zápach bude přetrvávat, brzdy to skutečně nejsou a hledal bych dál - spojka, filtr pevných částic, apod.
Srpen 31, 20214 r Nebo stim zaject do autorizaku na prohlidku a kdyz prodejce nebude chtit tak rychle pryc
Srpen 31, 20214 r A nebudu to naozaj mozne dosticky,ktore sa rady prilepia kvoli hrdzaveniu kotucov a stale tak malicko pribrzduju az sa hodne zohreju?Pripadne ak niektora z nich viazne,zazil som to na vlastnej kozi ale nie so Superbom.kazdopadne,pred kupou niekomu kto sa dobre rozumie,a najlepsie takemu co uz par Superbov videl .
Září 2, 20214 r stat se to muze, ale desky nesmrdi nikdy, ani kdyz tomu davas na okruhu. Taky tipuju spojku, nebo DPF.
Září 2, 20214 r Když by mírně přibržďovaly, pak by i po jízdě bez brzdění byly žhavé. Plus bys to cítil v zadku a slyšel.
Září 2, 20214 r Autor zkusila jsem projet ještě jiný Superb, ten pěkně šlapal, po smradu ani památky a celkově ten jízdní komfort byl jinde, kdoví čím ten původně zamýšlený stroj mohl trpět (možná ta spojka + najeto víc, než bylo udáváno)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.