Publikováno Září 2, 20214 r Nazdar doma, dnes som objednal Kamiq 110TSI DSG bez toho aby som ho videl naživo alebo sa v ňom previezol. Taká je moja dôvera v "zlaté české ručičky" po tom čo som nemal za päť rokov ani jeden problém z F3 81TSI DSG kombi. Na obrázku v katalógoch a inde nevidím na streche žiadnu anténu. Budem mať Bolero bez DAB. Čo bude na streche ? Prút alebo plutvicka ? Alebo nič ?
Září 2, 20214 r určite už plutva nemyslím si že je v tom rozdiel. Nemám Dab a mám plutvu. No takto by som auto ja nekupoval. Veriť je jedna vec ,ale pocit ako s tam sedí je druhá. Ja som sa rozhodoval medzi Renault Captur a Peugeot 2008 a až potom som kupoval .
Září 3, 20214 r Autor Bohužiaľ nemal som na výber, sme už dva mesiace zamknutý doma. Vláda mi dovolí ísť max. z obývačky na záchod, takže do autopredajne som sa nemal ako dostať.
Září 3, 20214 r Dnes už jsou antény integrované v okně, takže na střeše bude max ploutev s GPS anténou (pro e-call má dnes už GPS anténu i auto bez navigace).
Září 4, 20214 r Autor Mikoho - nie že by mi to tak vyhovovalo ale tu v Austrálii je momentálne iná situácia. Martab - ďakujem za vysvetlenie.
Září 5, 20214 r Waw v Austrálii dobreeee to som netušil, ale pozeral som nejaké videa aj australcanov ako testovali kamiqa
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.