patrik42 Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 Dobrý deň ma už niekto z vás aktualizáciu systému na SW1806 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiak.pb Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 Ahoj . prekoirujem moj prispevok na FB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiak.pb Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 Ahoj . prekoirujem moj prispevok na FB Pani .. mal som verziu SW1608 revizia A. Minuly tyzden nahrany sw 1806 zmenena revizie na G a Android auto funguje bezdrotovo a tiez , vsetky neduhy, ktore som mal ja s Autom uz su prec. Vzdy ale treba 15-30 sekund kym sa to rozbehne naplno ale vsetko mi funguje zatial s mojou spokojnostou. Chyby co som mal na vyriesenie pipanie pasu (zvolavacka na airbag) Bezdrotove Android auto - funkcne Bluetooth - nefunkcne automaticke pripajanie telefonu - fukncne Automaticke zapinie vyhrievania sedaciek a volantu - funcke (dnes bolo 9C rano a zaplo sa vsetko) Takze trvalo to viac ako rok .. ale za mna spokojnost ... P.S. Zabudol som dopisat este mam menenu SOS riadiacu jednotku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 5. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2021 Ako dlho trvala aktualizácia v dielni na SW1806? Čo je nové v SW 1806 oproti SW 1668 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiak.pb Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 Sedel som pri tom ... cca 2,5 hod .. ale tato aktializacia pokial viem sa tyka HW revizie A a C Nove: - trosku ina grafika - ine nastavenie vyhrievania sedaciek - ine som si nevsimol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 5. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2021 Rýchlosť systému sa zlepšila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiak.pb Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 Ked bezi ano .. ale ten nabeh je stale sekavy .. cca 20-30 sec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 5. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2021 Prečo menena SOS jednotka pri aktualizácii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiak.pb Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 Pri hlbsej diagnostike vykazovala chybu .. po vymene prestaly vyskakovat nahodne chyby ako parkovaci asistent a podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivoš_Scout2021 Vloženo 7. Září 2021 Sdílet Vloženo 7. Září 2021 Jak najdu aktuální verzi co mám prosím ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 7. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2021 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivoš_Scout2021 Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 (editace) Jde někde dohledat po internetu aktuální verzi pro moje auto ? :D Mám HW: H56 SW: 1804 Děje se Vám někomu na Oktávce IV že když je strčená fleška a hraje hudba, tak se nevypne vystoupením, zamčením ničím :D Jen vytažením flešky ? :D Díkyyy Editováno: 8. Září 2021, autor: Ivoš_Scout2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMe1980 Vloženo 10. Září 2021 Sdílet Vloženo 10. Září 2021 Aktualizace SW probíhá dálkové skrz systém, net a aktualizace HW skrz kabel v servisu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 21. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2021 Dobrý deň dnes prehliadke po 30tis km a aktualizácia na 1806 akcia 97C1 a 69 BN a ešte má čaká :treba vymeniť jednotku SOS nestíha na nový soft. -Je o niečo rýchlejší a drobne grafické úpravy. Za prvý rok už 4aktualizacia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal Vloženo 22. Září 2021 Sdílet Vloženo 22. Září 2021 Ahoj, aj u mňa včera aktualizácia na 1806, zatiaľ to vyzerá sľubne, aj keď som prešiel len cca. 200 km, systém bežal bez problémov, AA už bezdrátovo, dokonca Waze a aj Google mapy sa zobrazujú na head-up displeji a aj na virtual kokpite, ale len ako upozornenia, mapa na jednom z virtuálnych displejov je zobrazená zo systémovej navigácie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 No, po troch týždňoch spokojnosti sa opäť začína software odysea - predvčerom media (Bluetooth aj USB) a rádio bez zvuku, dnes taktiež, navyše po odomknutí auta pri nasadaní vydali repro krátky ale silný zvuk podobný prasknutiu, pri nefunkčnosti zvuku samozrejme nefunguje ani hlas telefónu cez Bluetooth pripojenie. Po zaparkovaní vozidla chybové hlášky - viď foto. Raz darmo, je tu zima 3° a dážď, toto Octavia 'milovala' aj minulý rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 13. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 To iste čo sa stalo tebe som už čítal na Nemeckom fóre najprv všetko funguje a potom chybne hlásenia.Máš travel Assist ? Ročník a mesiac výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Bez travel assist a 07/2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 13. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Tak to je ako moje auto ale ja som pred aktualizáciou nemal žiadne veľké problémy iba krátkodobé vypnem motor zamknem odomknem všetko funguje bez chýb.Ty si mal pred aktualizáciou problémy ?U mňa zatiaľ teraz všetko funguje Budúci týždeň mám ísť na výmenu SOS jednotky pri diagnostike vykazuje chybu.Tak dúfam že sa výmenou nič nepokazí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 :) mal som všetky možné problémy, aj keď toto auto a jeho software má pre mňa stále nové prekvapenia.. Tu to okrajovo spomínam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajkD Vloženo 18. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2021 V 5. 9. 2021 na 7:30, misiak.pb napsal: Sedel som pri tom ... cca 2,5 hod .. ale tato aktializacia pokial viem sa tyka HW revizie A a C Nove: - trosku ina grafika - ine nastavenie vyhrievania sedaciek - ine som si nevsimol Ahoj, můžeš prosím více popsat změny které uvádíš? Ještě bych se chtěl zeptat jestli někdo nevíte proč mi to u ABT Hardware a ABT Software píše UNKNOWN? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 18. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2021 @MajkD to se nekdy ukaze nekdy ne 🤷🏻♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajkD Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 @RDMBR jo jo včera jsem jel ze servisu tak se to tam ukázalo. Jsem si říkal - paráda aspoň je vidět že s tím něco dělali. No když jsem jel z práce tak už tam zase bylo UNKNOWN. Ta aktualizace 1806 vám přišla normálně OTA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 @MajkD tyhle velke aktualizace nechodi OTA jen nejake malinke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 Už je i verze F, zatím bez failů … Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.