Přejít na obsah

Motor 1.4 16V 63kW nestartuje

Doporučené příspěvky

Zdravim chlapi. Tak mam problem s autem-nahle prestalo startovat, na palubce stopka,nema absolutne zadny tlak. Odtahl jsem ho do servisu,diagnostika nic neukazala. Tak ted se budou pidit po vsem moznem i nemoznem, sundavat hlavu, jestli rozvody nebo ventily. Jsem nadseny a to jsem chtel auto letos prodat. Uz ted se desim ceny za opravu nebo spis toho,ze to nespravi. Do jake vyse ceny byste do takoveho auta jeste investovali? Jsem 2.majitel,ale kupovali jsme ho s byvalkou, na kterou bylo zprvu napsane, rok vyroby 2007, najeto jen pres 90tisic,nebourane. Premyslim, jestli se na opravu pripadne nevyflaknout. Co ale s nepojizdnym autem, ktere nenastartuje? Poradte,nejak mi dochazi napady. Navic mam emise a stk do unora a kdovi, jestli by to proslo, kdovi, co s tim je a zda to neposkodilo kat. Auto nepotrebuju,moc nejezdim. Diky za rady,uz jsem z toho auta na srot.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dat dole kryt rozvodu je tak na 30s 2 klipsne a videlo by sa, a ked je to z 2007 a nikto nemenil rozvody, hlavne remene tak ani dole. Kryt nedavaj, remen v tahu ohnute ventili.... 

Na druhej strane kuknut tam vela casu nezaberie, a ked je to uz v servise tak je to jedno. 

Odkaz ke komentáři

Rozvody byly uz delane asi pred 4roky. Jinak s autem jezdila byvala zena, po rozvodu mi zustalo a ja jsem zjistil, ze ho vlastne nijak zvlast k zivotu nepotrebuju, tak ho chci prodat. Nedavno jsem nechal vymenit filtry, svicky, olej, protoze bych mel zajet na stk a emise, ale ted se prihodilo toto a zhatilo to vsechny plany. Tak premyslim, jak se k tomu postavit. Diagnostika neukazala vubec nic. Osobne mam podezreni na vstrikovace, v servisu na rozvody, doufam, ze to nebude oboji dohromady, to by me asi trefil slak. Jak se daji otestnout ty vstriky, kdyz ted nenastartuje?

Odkaz ke komentáři

Ted jeste koukam na protokol z diagnostiky,u nastroje vicefunkcni displej je zavada 8eb-absence permanentniho plusu na hodinach,neni rozpoznan,trvale. Co si pod tim predstavit? Taky jsem si ted vsiml, ze na protokolu diagnostiky je datum 15.12.2018, to jsem z toho blazen, to datum se nevyplni automaticky? 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...