Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim, mohl by mi nekdo rict prosim zda jsou ty pojistky spravne zapojene? zda se mi podle manualu ze nektere pojistky jsou v pozicivh kde je napsano Noebsazeno, nebo tam nektere nejsou vubec nebo je tam jina sila pojistky. Ja uz sem v tom vazne ztraceny, dekuji.

IMG_20210915_160035.jpg

IMG_20210915_160042.jpg

Vloženo

Asi OK.. Tažné , Máš jen Climatic? ventylované sedačky, bluetooth jednotka, vypadá na LK ale vypadá na konfiguraci bez Xenonů?

Schválně doplň podle reálu :-D

Ono je to hlavně tak že na jedné pojistce je i víc věcí na O1 myslím že bylo co pojistka to jedno zařízení.

Vloženo (editace)

BiXenon s AFS nebo jak se to pise x), sedacky jen ptedni vyhrivane v manualu, climatronic, columbus s bt jednotkou. tazne, laurin to urcite neni, spis to muze byt tim ze je to puvodne vyrobene pro nemecko asi. jde mi o to ze podle manualu co najdu na netu treba pozice 18-19 neobsazeno a ja tam mam dve pojistky :D a dadalsi takove  paradoxy tam jsou, treba pozice 7  vyhrev ventilu a snimac mnozstvi vzduchu? a tu mam lrazdnou? atd... 

Screenshot_2021-09-17-16-42-22-475_com.google.android.apps.docs.jpg

Screenshot_2021-09-17-16-42-17-252_com.google.android.apps.docs.jpg

Editováno: , autor: Mich4l
pridani obrazku a doplneni textu
Vloženo

18, 19 je neobsazeno někde od 2013 se to měnilo snad na 18tce.

7cka je myslim benzín.

Každopádně běžně dodělávají denní pro 2008 na náhodné volné pozice a pak ještě originální BT nebo Parrot takze jsou pojistky navíc.

Ty pojistky vyndej a pokud je tam jen jeden kontakt tak tam dal někdo nesmyslně pojistku.

Vloženo

takhle bych mohl eventualne vsechny zkontrolovat ze? kde je jen jeden kontakt jsou mimo provoz, a kde dva tak tam by mela byt pojistka? Pochybuju ze tam neco takoveho najdu protpze se mi zda ze funguje normalne ale nahoda je blbec a dekuju za tvou odpoved :))

• o 2 měsíce později...
  • o 7 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...