Spk Vloženo 15. Září 2021 Sdílet Vloženo 15. Září 2021 Ahoj, nemá někdo návod jak v domácích podmínkách vyměnit brzdovou kapalinu? Předpokládám, že se musí odblokovat ABS na diagnostice nebo stačí jen šlapat pedál a od každého kola upouštět do lahvičky? Podle nádržky se dává brzdovka DOT 4. Stačí obyčejná DOT 4 nebo musí splňovat nějaké další požadavky? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 16. Září 2021 Sdílet Vloženo 16. Září 2021 To by mě také celkem zajímalo 🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo Neděle v 08:38 Sdílet Vloženo Neděle v 08:38 Evidentne tu nikdo nic nenapsal. Nejake zkusenosti za tu dobu? Chystam se to udelat na 2 Rapidech. Mam na to specialni tlakovou nadobu. U Mazdy jsem menil brzdovku od zadnich k prednim, cili bych postupoval stejne. Otazka je, jak odvzdusnit spojku. Jesli to jde provist a jak 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo Neděle v 08:59 Sdílet Vloženo Neděle v 08:59 (editace) Pokud se chceš rýpat v autě víc, dobré je stáhnout si Dílenskou příručku, tam jsou přesné postupy. Vycucl jsem z ní info o brzdách. Odvzdusneni Rapid.pdf Vymena brzdovky Rapid.pdf Editováno: Neděle v 09:00, autor: miklisek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo Neděle v 10:23 Sdílet Vloženo Neděle v 10:23 (editace) @miklisek super, diky moc, to presne jsem potreboval 🙂 Jakoze taky mam dilenskou prirucku, ale to o vymene brzdove kapaliny aji s tou spojkou, to tam nemam teda.. asi nejaka slabsi dilenska prirucka 😄 Editováno: Neděle v 10:34, autor: tom.i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.