Přejít na obsah

Fabia 1.9 Tdi

Spidla

Doporučené příspěvky

Chtěl bych se zeptat jestli je cena 160 tisíc za Fabii 1.9 TDI příměřená?

Má najeto 140 tisíc km a je z roku 2000.

Výbava: metalíza, 2 x airbag, ABS, ASR, el. přední okna, el. a vyhřívaná zrcátka, hliníková kola, mlhovky, zámek ř. páky.

Případně by mě zajímalo na co si mám dát hlavně pozor. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Záleží na stavu,ale myslím,že je to přiměřená cena. Ty kilomery si pohlídej,ale je to možný. Serviska nic neznamená,ale pokud je,tak je to lepší. Pokud je to od prvního majitele ,tak něco smrdí,prtože nikdo jen tak neztratí nebo nezahodí servisku. Jinak počítej ,že bude potřebovat nové tlumiče + horní uložení a ložiska. Pokud má opravdových 140 t. km. Tak možná i brzdy,gumy na ramenách a taky gumy na stabilizátoru. No prostě si připrav 20 000kč na výměnu opotřebených dílů. Nestraším,ale bývá to realita.U ojetin je to normální. Motor zvládne 300 000km bez sebemenších problémů. (To je akorát dobře zajetej:o)

Vše ostatní podléhá zkáze.Fábie (obecně) má poměrně dost slabých konstrukčních článků,ale s touto motorizací je už to pěkné svezení.

Odkaz ke komentáři

Presne tak opravam hned v prvopocatku se nevyhnes, kupoval sem stejne auto v bazaru pred rokem a pul, serviska vyplnena sice byla na nejakych 80 tis km, kdyz sem ale zavolal jestli auto bylo tom servise od ktereho byly razitka v knizce, tak mi odvetili ze takove auto tam nikdy nebylo.Jinak posuzuju podle subjektivniho dojmu z auta, koukni jak je opotrebovany nebo zaneradeny vnitrek, koukni na kastli, a pokud mas servisku okamzite hod dotaz na servis od ktereho sou razitka..at te to nevypinka hned ze staru jako me....ale nutno dodat ze motor je drzak..i kdyz nevim kolik ma ve skutecnosti km tak jsem mu uz pridal 50 tis. km a projevuje se porad dobre

První co se menilo byly brzdy, pro jistotu rozvodak(nikdy nemas jistotu kolik tam mas km) komplet naplne, filtry, tlumice...ve skode by tydle operace staly zhruba 50 k....ale pokud najdes nekoho kdo umi to same sehnat za polovic neprohloupis...jinak pokud jsi z moravskoslezkeho kraje tak znam jednoho sikovneho cloveka ktery todle umi a spolehlivost je zarucena..... -_-

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Před třemi měsíci jsem koupil Fabii 1.9tdi, r.v.10/01 se 100000km za 178 000 Kč na 16" hliníkáčích.

Mělo to udělané komplet nové brzdy, stabilizátorky a rozvoďák. Takže jsem jenom vyměnil olej s filtrama a jezdím. Teď mi začalo hučet přední ložisko, takže ho musím vyměnit, ale to nebude taková investice (ložisko s nábojem cca 1200 Kč + práce).

Zatím maximální spokojenost.

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=16320

Odkaz ke komentáři

Před třemi měsíci jsem koupil Fabii 1.9tdi, r.v.10/01 se 100000km za 178 000 Kč na 16" hliníkáčích.

Mělo to udělané komplet nové brzdy, stabilizátorky a rozvoďák. Takže jsem jenom vyměnil olej s filtrama a jezdím. Teď mi začalo hučet přední ložisko, takže ho musím vyměnit, ale to nebude taková investice (ložisko s nábojem cca 1200 Kč + práce).

Hmm tak zajimave je ze to ma tak malo najeto .-) jedine nejaky deda , ale ten by si asi nedaval 16 nactky hlinikace .-))ja sem kupoval fabku v 8/2005 se 80 tis km. rv je 12/2001, byla i serviska tak sem zavolal jestli auto bylo v tom servisu odkud byly razitka jestli tam auto fakt bylo ......hmm a co mi rekli, ze todle auto tam nikdy nebylo...takze na ty kilometry fakt bacha.)ale auto jezdi uz sem mu dal dalsich 60 k a drzi .....tuk tuk

Odkaz ke komentáři

Hmm tak zajimave je ze to ma tak malo najeto .-) jedine nejaky deda , ale ten by si asi nedaval 16 nactky hlinikace .-))ja sem kupoval fabku v 8/2005 se 80 tis km. rv je 12/2001, byla i serviska tak sem zavolal jestli auto bylo v tom servisu odkud byly razitka jestli tam auto fakt bylo ......hmm a co mi rekli, ze todle auto tam nikdy nebylo...takze na ty kilometry fakt bacha.)ale auto jezdi uz sem mu dal dalsich 60 k a drzi .....tuk tuk

To mi je jasný, že to bude mít asi víc. Je to dovoz z Německa. Ale šlape dobře :palec2: Zatím s ní mám najeto asi 7tis. km.

Odkaz ke komentáři

To mi je jasný, že to bude mít asi víc. Je to dovoz z Německa. Ale šlape dobře :palec2: Zatím s ní mám najeto asi 7tis. km.

Chce to hlavne kvalitni servis a vydrzi dlouho to je ma teorie.-)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...