Torro Vloženo 3. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2021 Spoiler Ahoj všichni. Mám na autě originál ALU 16, kód 5JA601025A. Neví někdo jaké je číslo té stříbrné barvy? Jedno kolo mám škrábnuté a chci to opravit. Děkuji za odpověď. Spoiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizinecek Vloženo 3. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2021 Čau, pokud hledáš kvalitní alu kola, pak doporučím shop aluapneu. Já tam koupil a super. Hlavně ti poradí... Třeba rozměry jsou docela oříšek a oni jsou tam profíci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torro Vloženo 3. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2021 Nepotřebuji nový disk, ale kód barvy, abych ji podle něj mohl koupit a disk nastříkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 3. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2021 Tam kde míchají barvy, tak ti podle toho kola udělají to co potřebuješ a ještě popřípadě poradí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janekkk28 Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Aluapneu.cz je super obchod. Kvalitní zboží a šíleně velkej výběr všeho možnýho. já tam nakupoval alu kola a jsem víc než spokojený! Fakt doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Téma je o origo Alu a ty taky preferuju. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 28. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2021 2 příspěvky, oba reklama, klasika. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.