Publikováno Říjen 12, 20213 r Kubo pravdu díš. Kontrolku žhavení to fakt má!!! 😳 V životě mi ale nesvítila. Jen když se rozsvítí test palubky tak v levém budíku problikne😀 Jinak bych jí vůbec nezaregistroval. Vám kontrolka svítí před startem??? Už to asi není co bývávalo, kdy se v dízlu čekalo než zhasla.
Říjen 12, 20213 r V lete urcite hasne spolu s ostatnymi kontrolkami pri zapnuti zapalovania. Ale v zime registrujem, ze niekedy ozaj svieti dlhsie cise auto zhavi a po chvilke zhasne. Neviem, moze to trvat tak max. 2 sekundy. Upraveno Říjen 12, 20213 r od Kubo22
Říjen 13, 20213 r Autor Tak to mě se nerozsvítí ani teď když je kolem nuly. Auto mám od jara takže v "plné" zimě jsem ale ještě nezkoušel. Další věc, že mám vypnuté intelig. dobíjení, takže baterka je stále dobře nabitá a je furt ready. Možná to s tím také souvisí...??? Dnes ráno na stud. motoru TDI jsem jen tak ze srandy (jak se řešilo na 1,5TSI startování tlačítkem) prvně zapnul tlačítkem zapalování, potom sešláp brzdu (dsg) a pak nastartoval. Musím říct, že je to propastný rozdíl!!! 🤪 Chytne to na brnk!!! 👍 Takže jak se řešilo, že je to úplně jedno, že to dělá elektronika... atd. atd. tak NENÍ! Budu muset změnit návyky. Vždy jsem startoval okamžitě. Startér musel x krát přetočit motor. Tohle předzmáčknutí daleko méně zatíží baterii, je to prostě kultivovanější. Za studena fakt rozdíl.
Říjen 13, 20213 r Svieti každé ráno. Ale žhavý súbežne s ostatnými kontrolokami cca 2s. A ako píšeš, je to rozdiel stlačiť tlačidlo 1x, či 2x. Pri 2x to štartuje ďaleko hľadšie a štartér netočí toľkokrát.
Říjen 13, 20213 r Autor Tak proč mě nesvítí? Máš na mínusu vypojenej kablík? Edt: Jo takhle, rozsvítí se mi jen při tom testu všech kontrolek a to asi na nažhavení stačí... Tak 1-2 sec. max. Upraveno Říjen 13, 20213 r od keras
Říjen 13, 20213 r Nemam odpojene a zhavy to 2s. Kontrolky zhasnu neskor. Ale ja startujem po zhasnuti zhavenia, nie kontroliek. Ked dozhavy pocut i cvaknutie, hned na to tlacim gombik 2x krat Upraveno Říjen 13, 20213 r od csabac
Říjen 14, 20213 r Autor Zajímavé. Mě žhavení zhasne současně s ostatními kontrolkami. Proto jsem sa čudoval, že jí tam asi nemám😀 Že by to fakt bylo tím intelig. dobíjením?
Říjen 14, 20213 r @keras citaj, co som pisal. mne zhavenie zhasne prve-cvakne zvuk (podla mna indikacia dozhavenia) a necakam na pozhasinanie ostatnych kontroliek. takze v podstate aj mne zhasne dovtedy, kym zhasnu vsetky kontrolky
Říjen 14, 20213 r Autor No jo no... "Neskor" Už je to doba co jsem koukal na slovenské filmy😀 Teď startuju za studena na dvakrát. Už si zvykám. Chytá na drnc. Paráda.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.