Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kubo pravdu díš.

Kontrolku žhavení to fakt má!!! 😳

V životě mi ale nesvítila. Jen když se rozsvítí test palubky tak v levém budíku problikne😀 Jinak bych jí vůbec nezaregistroval. 

Vám kontrolka svítí před startem??? 

Už to asi není co bývávalo, kdy se v dízlu čekalo než zhasla. 

Vloženo (editace)

V lete urcite hasne spolu s ostatnymi kontrolkami pri zapnuti zapalovania. Ale v zime registrujem, ze niekedy ozaj svieti dlhsie cise auto zhavi a po chvilke zhasne. Neviem, moze to trvat tak max. 2 sekundy.

Editováno: , autor: Kubo22
Vloženo

Tak to mě se nerozsvítí ani teď když je kolem nuly. Auto mám od jara takže v "plné" zimě jsem ale ještě nezkoušel. 

Další věc, že mám vypnuté intelig. dobíjení, takže baterka je stále dobře nabitá a je furt ready.

Možná to s tím také souvisí...??? 

Dnes ráno na stud. motoru TDI jsem jen tak ze srandy (jak se řešilo na 1,5TSI startování tlačítkem) prvně zapnul tlačítkem zapalování, potom sešláp brzdu (dsg) a pak nastartoval. 

Musím říct, že je to propastný rozdíl!!! 🤪

Chytne to na brnk!!! 👍

Takže jak se řešilo, že je to úplně jedno, že to dělá elektronika... atd. atd. tak NENÍ!

Budu muset změnit návyky. 

Vždy jsem startoval okamžitě. 

Startér musel x krát přetočit motor. 

Tohle předzmáčknutí daleko méně zatíží baterii, je to prostě kultivovanější. 

Za studena fakt rozdíl. 

Vloženo

Svieti každé ráno. Ale žhavý súbežne s ostatnými kontrolokami cca 2s.

A ako píšeš, je to rozdiel stlačiť tlačidlo 1x, či 2x. Pri 2x to štartuje ďaleko hľadšie a štartér netočí toľkokrát.

Vloženo (editace)

Tak proč mě nesvítí?

Máš na mínusu vypojenej kablík? 

Edt: Jo takhle, rozsvítí se mi jen při tom testu všech kontrolek a to asi na nažhavení stačí... Tak 1-2 sec. max. 

Editováno: , autor: keras
Vloženo (editace)

Nemam odpojene a zhavy to 2s. Kontrolky zhasnu neskor. Ale ja startujem po zhasnuti zhavenia, nie kontroliek. Ked dozhavy pocut i cvaknutie, hned na to tlacim gombik 2x krat

Editováno: , autor: csabac
Vloženo

Zajímavé. Mě žhavení zhasne současně s ostatními kontrolkami. 

Proto jsem sa čudoval, že jí tam asi nemám😀

Že by to fakt bylo tím intelig. dobíjením? 

Vloženo

@keras citaj, co som pisal. 

mne zhavenie zhasne prve-cvakne zvuk (podla mna indikacia dozhavenia) a necakam na pozhasinanie ostatnych kontroliek.

takze v podstate aj mne zhasne dovtedy, kym zhasnu vsetky kontrolky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...