keras Vloženo 12. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2021 Kubo pravdu díš. Kontrolku žhavení to fakt má!!! 😳 V životě mi ale nesvítila. Jen když se rozsvítí test palubky tak v levém budíku problikne😀 Jinak bych jí vůbec nezaregistroval. Vám kontrolka svítí před startem??? Už to asi není co bývávalo, kdy se v dízlu čekalo než zhasla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 12. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2021 (editace) V lete urcite hasne spolu s ostatnymi kontrolkami pri zapnuti zapalovania. Ale v zime registrujem, ze niekedy ozaj svieti dlhsie cise auto zhavi a po chvilke zhasne. Neviem, moze to trvat tak max. 2 sekundy. Editováno: 12. Říjen 2021, autor: Kubo22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 13. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Tak to mě se nerozsvítí ani teď když je kolem nuly. Auto mám od jara takže v "plné" zimě jsem ale ještě nezkoušel. Další věc, že mám vypnuté intelig. dobíjení, takže baterka je stále dobře nabitá a je furt ready. Možná to s tím také souvisí...??? Dnes ráno na stud. motoru TDI jsem jen tak ze srandy (jak se řešilo na 1,5TSI startování tlačítkem) prvně zapnul tlačítkem zapalování, potom sešláp brzdu (dsg) a pak nastartoval. Musím říct, že je to propastný rozdíl!!! 🤪 Chytne to na brnk!!! 👍 Takže jak se řešilo, že je to úplně jedno, že to dělá elektronika... atd. atd. tak NENÍ! Budu muset změnit návyky. Vždy jsem startoval okamžitě. Startér musel x krát přetočit motor. Tohle předzmáčknutí daleko méně zatíží baterii, je to prostě kultivovanější. Za studena fakt rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Svieti každé ráno. Ale žhavý súbežne s ostatnými kontrolokami cca 2s. A ako píšeš, je to rozdiel stlačiť tlačidlo 1x, či 2x. Pri 2x to štartuje ďaleko hľadšie a štartér netočí toľkokrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 13. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 (editace) Tak proč mě nesvítí? Máš na mínusu vypojenej kablík? Edt: Jo takhle, rozsvítí se mi jen při tom testu všech kontrolek a to asi na nažhavení stačí... Tak 1-2 sec. max. Editováno: 13. Říjen 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 ano presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 (editace) Nemam odpojene a zhavy to 2s. Kontrolky zhasnu neskor. Ale ja startujem po zhasnuti zhavenia, nie kontroliek. Ked dozhavy pocut i cvaknutie, hned na to tlacim gombik 2x krat Editováno: 13. Říjen 2021, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 14. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 Zajímavé. Mě žhavení zhasne současně s ostatními kontrolkami. Proto jsem sa čudoval, že jí tam asi nemám😀 Že by to fakt bylo tím intelig. dobíjením? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 14. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 @keras citaj, co som pisal. mne zhavenie zhasne prve-cvakne zvuk (podla mna indikacia dozhavenia) a necakam na pozhasinanie ostatnych kontroliek. takze v podstate aj mne zhasne dovtedy, kym zhasnu vsetky kontrolky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 14. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 No jo no... "Neskor" Už je to doba co jsem koukal na slovenské filmy😀 Teď startuju za studena na dvakrát. Už si zvykám. Chytá na drnc. Paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.