Jan R. Vloženo 14. Říjen 2021 Vloženo 14. Říjen 2021 To třeba tady nenabízí ani u nás, převozky být nemusí. Zákazníkům říkám ať zavolají na epojisteni.cz a udělají smlouvu po telefonu a za 10 min jedou. Na to pozor pro nové kupující, povinné ručení před vyjetím na veřejnou komunikaci. 1 Citovat
Joppien Vloženo 15. Říjen 2021 Vloženo 15. Říjen 2021 Nejlepší jsou vozíky od Vypos, hlavně provedení s horním rámem a s přídavným pomocným kolečkem na snadné přemístění vozíku i naloženého. Např. mám za roky vyzkoušený Vypos JK 01.A – 2100 x 1150 mm – s RELINGEM + podp. kolo ZDARMA. Ten horní rám je nejlepší, uchytíš na tom krásně kurtny, bez nutností vlézt pod vozík a připáskovat to. S přídavným kolečkem bezproblému přesuneš odpojený naložený vozík kamkoliv :) Citovat
LiveBomb Vloženo 2. leden 2022 Vloženo 2. leden 2022 A na Sacher nebo Bobka jste se nedivali? Oproti těm suntum z VelMezu nebo Polska...? Citovat
Hans5 Vloženo 2. leden 2022 Autor Vloženo 2. leden 2022 Zapomněl jsem dát info, že vyhrál Agados Handy 7, v Uni Hobby v Chomutově. Za 17 tis. s kolečkem a namontovanými ťupliky na plachtu. Koupili jsem rovnou kus zátéžového lina a dal ho na ložnou plochu. Citovat
Jan R. Vloženo 2. leden 2022 Vloženo 2. leden 2022 A spokojenost? Stabilita, funkčnost? Agados je špička v registracích válí. Citovat
Hans5 Vloženo 2. leden 2022 Autor Vloženo 2. leden 2022 Sice jsem ještě nic nevezl, ale s prázdným se jelo dobře, nebyl skoro slyšet, pokavaď nebyl nějaká nečekaná nerovnost a na kruháčích držel stopu. Známej říkal, že ho má taky, už asi 10 let, odtahal s ním kde co a je pořád dobrej. Akorát dokoupil kolečko a plachtu (s těma upínacíma ťuplíkama si prý vyhrál, než je navrtal). 1 Citovat
Jan R. Vloženo 2. leden 2022 Vloženo 2. leden 2022 Jj plachtu jsem dostal od obchoďáka, chtějí za ní 2 a půl židi. Čepy jsem dokoupil, ale taky ještě nenavrtal. Taky nevím, jak to udělali, že proti konkurenci ani prázdný neskáče 👍🏼. Citovat
Dodi 15 Vloženo 2. leden 2022 Vloženo 2. leden 2022 Já kupoval tento včetně nabízeného, ale asi tři roky zpět v akci za 13750Kč a nemůžu si stěžovat. HANDY 3 N + kolečko, plachta Modrá plachta přes bočnice | AZ přívěsy.cz - Přívěsné vozíky skladem! (azprivesy.cz) Co se týká poskakování prázdného, tak je hodně odvislé od nafouknutých pneu, dávám rozumně míň a mám klid. 1 Citovat
Hans5 Vloženo 2. leden 2022 Autor Vloženo 2. leden 2022 Řešil jsem šířku, jestli 1090 nebo 1250. Známí doporučili 1250, podle jejich praktických zkušeností. Že i těch pár cm se hodí. Citovat
Jan R. Vloženo 2. leden 2022 Vloženo 2. leden 2022 Jj, tak 2 palety to odveze díky šířce 1200+ Citovat
Hans5 Vloženo 2. leden 2022 Autor Vloženo 2. leden 2022 Ano, to byl jeden z důvodu, palety a ty zelené zelinářské přepravky. Těch pár cm je dobrých a do garáže se to taky vejde. Za autem nepřekáží. 😂 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.