Jan R. Vloženo 14. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 To třeba tady nenabízí ani u nás, převozky být nemusí. Zákazníkům říkám ať zavolají na epojisteni.cz a udělají smlouvu po telefonu a za 10 min jedou. Na to pozor pro nové kupující, povinné ručení před vyjetím na veřejnou komunikaci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joppien Vloženo 15. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2021 Nejlepší jsou vozíky od Vypos, hlavně provedení s horním rámem a s přídavným pomocným kolečkem na snadné přemístění vozíku i naloženého. Např. mám za roky vyzkoušený Vypos JK 01.A – 2100 x 1150 mm – s RELINGEM + podp. kolo ZDARMA. Ten horní rám je nejlepší, uchytíš na tom krásně kurtny, bez nutností vlézt pod vozík a připáskovat to. S přídavným kolečkem bezproblému přesuneš odpojený naložený vozík kamkoliv :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 15. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2021 Děkuju všem za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 2. leden 2022 Sdílet Vloženo 2. leden 2022 A na Sacher nebo Bobka jste se nedivali? Oproti těm suntum z VelMezu nebo Polska...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 2. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2022 Zapomněl jsem dát info, že vyhrál Agados Handy 7, v Uni Hobby v Chomutově. Za 17 tis. s kolečkem a namontovanými ťupliky na plachtu. Koupili jsem rovnou kus zátéžového lina a dal ho na ložnou plochu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. leden 2022 Sdílet Vloženo 2. leden 2022 A spokojenost? Stabilita, funkčnost? Agados je špička v registracích válí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 2. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2022 Sice jsem ještě nic nevezl, ale s prázdným se jelo dobře, nebyl skoro slyšet, pokavaď nebyl nějaká nečekaná nerovnost a na kruháčích držel stopu. Známej říkal, že ho má taky, už asi 10 let, odtahal s ním kde co a je pořád dobrej. Akorát dokoupil kolečko a plachtu (s těma upínacíma ťuplíkama si prý vyhrál, než je navrtal). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. leden 2022 Sdílet Vloženo 2. leden 2022 Jj plachtu jsem dostal od obchoďáka, chtějí za ní 2 a půl židi. Čepy jsem dokoupil, ale taky ještě nenavrtal. Taky nevím, jak to udělali, že proti konkurenci ani prázdný neskáče 👍🏼. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 2. leden 2022 Sdílet Vloženo 2. leden 2022 Já kupoval tento včetně nabízeného, ale asi tři roky zpět v akci za 13750Kč a nemůžu si stěžovat. HANDY 3 N + kolečko, plachta Modrá plachta přes bočnice | AZ přívěsy.cz - Přívěsné vozíky skladem! (azprivesy.cz) Co se týká poskakování prázdného, tak je hodně odvislé od nafouknutých pneu, dávám rozumně míň a mám klid. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 2. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2022 Řešil jsem šířku, jestli 1090 nebo 1250. Známí doporučili 1250, podle jejich praktických zkušeností. Že i těch pár cm se hodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. leden 2022 Sdílet Vloženo 2. leden 2022 Jj, tak 2 palety to odveze díky šířce 1200+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 2. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2022 Ano, to byl jeden z důvodu, palety a ty zelené zelinářské přepravky. Těch pár cm je dobrých a do garáže se to taky vejde. Za autem nepřekáží. 😂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.