oplik Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 zdarec. Nema nekdo navod,jak krok za krokem ve vagu nastavit skrtici klapku po vycisteni? A taky na prizpusobeni nove lambdy. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Stáhni si z netu VIS a postupuj dle instrukcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferdinand II Vloženo 16. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2021 Dobrý den, po vyčištění hledám, jak nastavit škrtící klapku, respektive správné kanály a nějak se mi nedaří. Zároveň lovit v paměti už také selhalo. I tak ale zkusím a prosím opravte mě, jestli jsem se seknul. Nejprve mazání adaptačních hodnot: Motor-01, přizpůsobení-10, kanál 00 Pak nastavení: Motor-01, základní nastavení-04, kanál 060 Je to tak v pořádku? Nerad bych něco vyresetoval, co nemám. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.