ferokulda Vloženo 31. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2021 Zdravím. Vadí nějak dnešním hliníkovým kolům zimní podmínky? Konkrétně mám na mysli kola Škoda Apus (dělají se v černé, bílé a klasicky stříbrné barvě). Vadí jim nějak posypová sůl, mohou začít např. oxidovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 1. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2021 (editace) Po dvou letech a cca 40tis. km nemam zadne znamky koroze ci poskozeni. Editováno: 1. Listopad 2021, autor: Šutrák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 2. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2021 S originál ŠA koly jsem v zimě nikdy problém neměl. Konkrétně stříbrné Apusy na Citi po dvou zimách jako nové a Arktosy na Roomsteru po mnohem víc zimách bez problému i přes pár oděrek až na kov. Takže za mě jedině originál litá kola, bez ohledu na roční období. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 2. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2021 Měl jsem alu ráfky Dezent a po třech zimách byly načaté, jako místy opar. Teď používám origo Škoda na dvou autech a bez známek poškození, jen možná trochu olezlé středové krytky, jako ten rádoby chrom, ale to mám u auta po třech zimách, u druhého auta po jedné zimně vůbec nic. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 Koukám, že máme stejné zkušenosti. Na jiném autě mám zimní na Dezentech a po několika zimách se na nich začaly dělat puchýřky, takže je zjevné, že to pod lakem pracuje. Na škodováckých nikdy ani ťuk. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 Ahoj a vliv soli tam je jen minimální. Já to poprvé poznal u Octavia II po cca. 15-ti letech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 Trochu starsi clanek, ale nedavno byl i na jinem serveru: https://www.continental-pneumatiky.cz/osobni/tiskovy-servis/blog-cz/2017-10-30-plechova-kola-na-zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.