akcope Vloženo 7. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2021 Octavia III 1.6 TDI, rok 2016, najeto 95000 km. Momentálně jsem na služební cestě v Ženevě a pár dní zpátky jsem nastartoval a motor mi spadl do nouzového režimu (blikající kontrolka žhavících svíček a svítící kontrolka motoru). Vzal jsem to do autorizáku do Ženevy, a problém opravili (prý urvaná tlaková hadička od turba). Za to si řekli 250 CHF... Žádné kontrolky už nesvítí, ale auto pořád není v pořádku. Ztratilo dost výkonu (hlavně při akceleraci nad 70km/h). Když z toho vymáčknu 140 km/h tak jsem rád. Navíc motor teď rachtá, nahrál jsem to na video: https://youtu.be/Kx-pmEyF80E Do servisu to opět budu brát určitě. Ale otázka je jestli je bezpečné a rozumné s tím jet 1000km domů (má cenu riskovat nějaké další poškození motoru...?). Připadně mám možnost to tady nechat u známého a za dva měsíce to v rámci další služební cesty to dát do autorizáku někde vedle ve Francii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.