Přejít na obsah

Identifikace zvuku motoru

akcope

Doporučené příspěvky

Octavia III 1.6 TDI, rok 2016, najeto 95000 km. 

Momentálně jsem na služební cestě v Ženevě a pár dní zpátky jsem nastartoval a motor mi spadl do nouzového režimu (blikající kontrolka žhavících svíček a svítící kontrolka motoru). Vzal jsem to do autorizáku do Ženevy, a problém opravili (prý urvaná tlaková hadička od turba). Za to si řekli 250 CHF... Žádné kontrolky už nesvítí, ale auto pořád není v pořádku. Ztratilo dost výkonu (hlavně při akceleraci nad 70km/h). Když z toho vymáčknu 140 km/h tak jsem rád. Navíc motor teď rachtá, nahrál jsem to na video: https://youtu.be/Kx-pmEyF80E

Do servisu to opět budu brát určitě. Ale otázka je jestli je bezpečné a rozumné s tím jet 1000km domů (má cenu riskovat nějaké další poškození motoru...?). Připadně mám možnost to tady nechat u známého a za dva měsíce to v rámci další služební cesty to dát do autorizáku někde vedle ve Francii.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...