Petr314 Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 Omlouvám se za možná hloupý dotaz, ale budu poprvé kupovat auto s automaticko převodovkou, vypadá to na Ambition 2.0 TSI 140 kW. Prodejce mi řekl, že pro manuální zařazení změny rychlosti potřebuju "pádla" pod volantem. Z ceníku ale není tak docela zřejmé, že ona "pádla" jsou u DSG automaticky ve výbavě. Můžete mi někdo potvrdit, zda je potřeba pádla dokoupit, nebo je to pro Ambition+DSG ve výbavě? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 Já nic nepotvrzuji, jenom si myslím, že tam jsou u každého DSG. Ale taky to budu mít poprvé. Nicméně toto auto jsem objednával v půlce dubna a pořád ho nemám. Nějaké kuloárové informace hovoří o květnu. Tak si myslím, že než se ho dočkáš, bude už vše jasné 😊. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 (editace) Dle konfigurátoru jsou ve výbavě, obrázky se mění 2.0 1.0 man Editováno: 9. Listopad 2021, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 Z ceníku to je jasně zřetelné - když to má Active DSG, Ambition je nad a obsahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 Vzhledem k tomu, ze jsem u novych aut koncernu už dlouho neviděl dsg bez pádel (aj u Fabie), tak se domnívám, ze už jsou dnes standard k dsgčku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr314 Vloženo 9. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 Jasný, díky moc všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Květen 2023 Sdílet Vloženo 24. Květen 2023 A ked nema padla,daju sa domontovat,alebo vymena cely volant,lebo su jeho sucastou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.