jiklop890 Vloženo 12. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2021 nazdar, dokázal by někdo z vás podle etky nebo něčeho zjistit kde najdu a zda se dá odpojit ten bzučák na chodce u iV superba? nebo nevíte o někom tady kdo by to dokázal zjistit kde je ten repráček? děkuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 12. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2021 No na nákupy do Kauflandu s iV superbem asi jezdit nebudeš. Ale já to mám u Favorita kterýho mám jen do toho Kauflandu už asi 25 let a spokojenost. Lidi obvzláště důchodci jedou s vozejkem nekoukaj no někdy taky neslyšej. Tak bych to nechal někdy se může hodit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2021 Čistě pro zajímavost - zatím jsem si bzučení u elektroškodovek (soused má Citigo) nijak nevšiml. To se spíná jen a nějakých okolností? Jde to slyšet vevnitř? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 12. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2021 (editace) U Superba není bzučení, spíš takové brumlání. Také jsem přemýšlel nad vypnutím, podle návodu to má "na starosti" pojistka č. 48, ale zatím nevím jestli nebude ŘJ protestovat při odstranění. PS: A slyšel jsem Enyaq, zní jako vysavač (ten eko - 800W) Editováno: 12. Listopad 2021, autor: Mira96 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiklop890 Vloženo 14. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 Takže, díky za radu, pojistku jsem odpojil, nic nikde nesvítí, a vrčení pryč a má to slaboulinký ale za to famózní zvuk jako z nějakého future filmu opravdu jako elektro auto - alespoň z pohledu řidiče. Takže díky kámo ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiklop890 Vloženo 14. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 teď je ve voze naprosté ticho je to bomba fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 14. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 Díky za potvrzení, tak půjdu také vyndat pojistku 48. Jenom ji nezapomenout vrátit před STK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 15. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2021 Takže potvrzeno, pojistka 48 vyndána, generátor zvuku motoru již negeneruje, auto neprotestuje. Ovšem vyjmutí pojistky vůbec není "Simply Clever", neboť rukou vyndat nešla, musel jsem otevřít kapotu a pojistkový box a tam si vzít plastové kleštičky na pojistku. Moje dřívější Octavia I měla kleštičky přímo v pojistkách v kabině + tam měla pozice pro náhradní pojistky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 15. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2021 Tak se pánové modlete, aby vám někdo neskočil pod auto... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.