Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
V 30. 10. 2024 na 12:11, medoo napsal:

...

Od vcera som majitel oboch verzii, ale mam pocit ze kupovat verziu 2 bolo uplne zbytocne! Okrem toho HW tlacidla nevie ponuknut nic nove...

Mate tiez taky pocit?

A ještě na tom nikdy nepůjde CP 😂

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Nějak ke mě přicestoval Iphone 7 a zkušel jsem ho připojit přes AAW. Ale nedařilo se.

Nedalo mi a na TEMU jsem ze srandy objednal za celých 300 Kč dongl pro android auto a carplay.

20250602_151435c.thumb.jpg.b09ca857e2f2293af9581ac1ffa6b0ea.jpg

Došel rychle, doma pokus na nabíječce napárován na Samsung a mobil píp AndroidAuto je k dispozici na obrazovce auta. Iphone nic. Wifi 5GHz, 38 kanál

V autě napřed tahle obrazovka

20250603_072430c.thumb.jpg.b8022b51fdb4deb6ba813d021ab72559.jpg

Zapnu BT a wifi na samsungu a radio píše že se AA spouští a píp přes celou obrazovku - chyba vadné usb - a radio se resetne.

Tak druhý pokus s iphone a mobil píše dokončuji instalaci a šup CarPlay funkční na radiu.

Zpátky na samsung a zas vadné usb a reset.

Teď někdy testnu i jízdu ale na záložní sim mám jen 500MB to je tak na týden a 38 kanál je do města moc nízko, v samsungu mám neomezená data ale esim takže nelze přehodit jinam tak jednoduše.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...